Twitter: Διακόπτει την υποστήριξη iPhone που τρέχουν iOS 11 ή παλαιότερο

Κάποια στιγμή, οι εταιρείες και οι δημιουργοί εφαρμογών εγκαταλείπουν τις παλιές εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων. Όπως είναι λογικό, τα OS των φορητών συσκευών δεν αποτελούν εξαίρεση. Γι’ αυτό, το Twitter αφήνει πίσω του μία για πάντα το iOS 11.

Όλο και περισσότερες εταιρείες εγκαταλείπουν το iOS 11

Πρόσφατα, το Twitter ανανέωσε

το ιστορικών των σημειώσεων έκδοσης της εφαρμογής του στο κατάστημα εφαρμογών της Apple. Κατά κύριο λόγο, δεν υπάρχει κάτι αξιοσημείωτο, αλλά μία από τις πληροφορίες δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσε ότι από εδώ και στο εξής η εφαρμογή της για τα iPhone δεν θα είναι συμβατή με το iOS 11 και όλες τις παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της Apple.

Όσοι θέλουν λοιπόν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή του Twitter, θα πρέπει να αναβαθμίσουν το λειτουργικό σύστημα του smartphone τους τουλάχιστον στην έκδοση 12. Αν η αναβάθμιση δεν είναι δυνατή, τότε θα πρέπει να εξετάσουν την αγορά μιας νεότερης συσκευής.

Μπορεί αυτή τη στιγμή η Apple να έχει διαθέσει ήδη το iOS 13.5.1 στα iPhone, αλλά μέχρι την κυκλοφορία του iOS 14 όσοι έχουν iPhone 5s και νεότερο μπορούν πολύ εύκολα να το αναβαθμίσουν στο iOS 12. Οπότε, δεν υπάρχει οποιοσδήποτε συγκεκριμένος λόγος ώστε κάποιος να μην προβεί στην αναβάθμιση.

Keywords
Τυχαία Θέματα