To επόμενο Motorola Razr θα έχει υποστήριξη 5G και καλύτερες κάμερες

11:30 2/7/2020 - Πηγή: TechBlog

Ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα κινητά για το 2019 ήταν το Motorola Razr, η επιστροφή του clamshell που άφησε εποχή με νέα foldable οθόνη. Όμως, η συσκευή τελικά δεν αγαπήθηκε όσο περίμενε η εταιρεία, κυρίως λόγω του μέτριου επεξεργαστή, των κακών καμερών και της ακριβής τιμής του.

Φαίνεται πως η Motorola θα διορθώσει

κάποια από τα παραπάνω, αν όχι όλα. Σύμφωνα με τον γνωστό leakster @Evleaks το επόμενης γενιάς Razr θα αναβαθμίσει σημαντικά τις κάμερες του, με την κύρια κάμερα να ανέρχεται πλέον στα 48MP και την selfie κάμερα στα 20MP, σε αντίθεση με το αρχικό μοντέλο που είχε κάμερες 16MP και 5MP αντίστοιχα.

Επιπλέον, η συσκευή πλέον θα υποστηρίζει 5G δίκτυα και θα έχει τον διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο σε σχέση με το αρχικό μοντέλο, δηλαδή 256GB. Η συσκευή θα είναι dual-SIM, με υποδοχή για μία φυσική κάρτα και υποστήριξη της δεύτερης μέσω της τεχνολογίας eSIM. Τέλος, ο @Evleaks αναφέρει πως το Razr 5G θα έχει διπλό σύστημα καμερών, χωρίς να γνωρίζουμε τι κάμερα θα συνοδεύει την κύρια των 48MP.

Μπορεί το Razr 2019 να ανακοινώθηκε το Νοέμβριο του περασμένου έτους, όμως η συσκευή ξεκίνησε τις πωλήσεις το Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους. Πέραν από τα προβλήματα που συνάντησαν οι χρήστες με την οθόνη και τις επιδόσεις του, το Razr είχε να αντιμετωπίσει και το Samsung Galaxy Z Flip, το οποίο είχε καλύτερα χαρακτηριστικά, καλύτερες κάμερες και σχεδόν την ίδια τιμή με το Razr.

Keywords
Τυχαία Θέματα