Summer Game Fest: Απολαύστε πάνω από 60 demo επερχόμενων παιχνιδιών στο Xbox One

18:00 3/7/2020 - Πηγή: TechBlog

Με την πανδημία του COVID-19 να έχει ακυρώσει όλες σχεδόν τις εκθέσεις παγκοσμίως για το 2020, οι gamers έμειναν χωρίς τα μεγάλα event που είχαν συνηθίσει, όπου έβλεπαν demo και ανακοινώσεις των επερχόμενων παιχνιδιών στις κονσόλες τους. H Microsoft υπόσχεται να φέρει αυτή την εμπειρία σε όλους τους κατόχους Xbox One.

Η εταιρεία,

μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα ειδήσεων του Xbox, ανακοίνωσε πως από τις 21 Ιουλίου έως και τις 27 Ιουλίου οι κάτοχοι των Xbox One θα μπορούν να πάρουν μία γεύση από κάποιους επερχόμενους τίτλους, με πάνω από 60 demo να γίνονται διαθέσιμα στη διάρκεια της εβδομάδας.

Η ανακοίνωση έγινε από τον Product Marketing Manager του προγράμματος ID@Xbox, Glenn Gregory, οπότε και μάλλον τα demo θα αφορούν Indie τίτλους και όχι μεγάλες κυκλοφορίες. Όμως, η εταιρεία δεν ξεκαθαρίζει ακριβώς τι τίτλους θα δούμε, με το post να αναφέρει πως η λίστα ίσως φτάσει και τα 100 παιχνίδια.

Όπως σημειώνει ο Glenn, αυτή θα είναι μία πρώτη γεύση από τους επερχόμενους τίτλους και όχι τα κλασσικά demo που έχουμε συνηθίσει, οπότε ενδέχεται να υπάρχουν bugs, προβλήματα στην απόδοση και άλλα τεχνικά προβλήματα. Τα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα μόνο στη διάρκεια της εβδομάδας και οι παίκτες δε θα μπορούν, ακόμα και αν τα έχουν κατεβάσει, να τα παίξουν αργότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα