Lenovo Legion: Unboxing video και teaser για το διπλό σύστημα δόνησης

17:30 3/7/2020 - Πηγή: TechBlog

Το gaming phone της Lenovo αναμένεται να κυκλοφορήσει αυτό το μήνα και ήδη η εταιρεία μας έχει προετοιμάσει για το πόση διαφορετική εμπειρία θα είναι σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο smartphone που κυκλοφορεί στην αγορά.

Εκτός από το ίδιο το κινητό όμως, φαίνεται πως και η εμπειρία unboxing θα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Το κανάλι Sparrow News

ανέβασε ένα μικρής διάρκειας βίντεο, το οποίο μας παρουσιάζει το πως θα είναι το κουτί της συσκευής. Το μεγάλο κουτί που υπάρχει αρχικά φαίνεται να είναι ένα press kit ή κάποια ειδική έκδοση, ενώ μέσα υπάρχει ένα μικρότερο κουτί, το οποίο ανοίγει στα τρία.

Η συσκευή δε φάνηκε καθόλου στο βίντεο, καθώς μέσα στο κουτί υπήρχε άλλη συσκευή. Όμως, μέσω ενός teaser της συσκευής μαθαίνουμε πως θα χρησιμοποιεί διπλό x-axis motor, το οποίο υπόσχεται να προσφέρει πολύ καλύτερη αίσθηση δόνησης από οποιοδήποτε άλλο gaming smartphone κυκλοφορεί.

Ήδη γνωρίζουμε ότι το Lenovo Legion θα είναι μία μοναδική συσκευή, με pop-up selfie κάμερα στα πλαϊνά, overclocked επεξεργαστή Snapdragon 865+, ενεργό σύστημα μείωσης θερμοκρασίας και γρήγορη φόρτιση στα 90W. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένουμε και την επίσημη αποκάλυψη της συσκευής.

Keywords
Τυχαία Θέματα