Samsung Galaxy Buds Live: Διαρροή επίσημου promo video αποκαλύπτει το σχεδιασμό τους

To Unpacked 2020 πλησιάζει, με τη Samsung να μας ετοιμάζει μία πληθώρα συσκευής για παρουσίαση, πέραν της ναυαρχίδας Galaxy Note 20. Η εταιρεία θα εισέλθει στο χώρο των noise-canceling TWS, με τα Galaxy Buds Live, με νέα

διαρροή να επιβεβαιώνει το σχεδιασμό τους.

Ο leakster WalkingCat αν ανέβασε στο λογαριασμό του στο Twitter ένα επίσημο promo video των ακουστικών, στο οποίο βλέπουμε τις χρωματικές επιλογές του άσπρου και του μαύρου, μαζί με το νέο χρώμα mystic bronze, το οποίο θα χρωματίσει και τα Galaxy Note 20 και Galaxy Z Flip 5G. Αυτό που περιμένουμε από τα Galaxy Buds Live, όπως υπαινίσσεται και το βίντεο, είναι να προσφέρουν ενεργή μείωση θορύβου, κάτι που για πρώτη φορά θα δούμε σε ακουστικά της Samsung.

Galaxy Beans pic.twitter.com/uJBO2BZbKB

— WalkingCat (@h0x0d) July 17, 2020

Τα Galaxy Buds Live δε θα αντικαταστήσουν τα Galaxy Buds+, αλλά θα πωλούνται παράλληλα ως δύο ξεχωριστές επιλογές. Το σχήμα των ακουστικών μοιάζει αρκετά με φασόλι, κάτι που επιτρέπει σε μερικές πηγές ακόμα να το αποκαλούν Galaxy Beans. Η τιμή τους αναμένεται αρκετά χαμηλότερη από τα AirPods Pro, οπότε αναμένουμε τις πρώτες εντυπώσεις για το αν και πόσο βολεύει ο εν λόγω σχεδιασμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα