Spectral Instruments 112 Megapixels Digital Camera, Για τη Μητέρα Όλων των Φωτογραφιών…

Βρίσκομαι χωμένος μέσα στις φυλλωσιές, έξω στη φύση, περιμένοντας εδώ και ώρες το σπάνιο θηλυκό έντομο να ενδώσει στο ερωτικό κάλεσμα του αρσενικού, ώστε να διασφαλιστεί με αυτό τον τρόπο η διαιώνιση ενός επαπειλούμενου είδους και εγώ να καταφέρω έτσι να κάνω μία από τις φωτογραφίες μου εξώφυλλο στο National Geographic. Μπροστά μου έχω καλά στερεωμένο ένα… φωτογραφικό κανόνι 112 Megapixels!

Ο φακός της Spectral Instruments είναι ένα έργο τέχνης, ένα φωτογραφικό εργαλείο που τραβά αποκλειστικά

ασπρόμαυρες φωτογραφίες χωρίς φίλτρα και άλλα περιττά. Επιτρέπει, όμως -εκτός από τη λήψη τεράστιων φωτογραφιών με αφάνταστη λεπτομέρεια- και σε εμένα να κάτσω με το φακό ανοιχτό για ώρες, προκειμένου να πετύχω την τέλεια στιγμή, το ιδανικό τετ-α-τετ της Φύσης με το μέλλον.

Πρόκειται για μία μικρή εταιρεία και ας δημιουργεί μεγάλα πράγματα. Λίγοι, αλλά παθιασμένοι υπάλληλοι που έχουν βάλει όλο το μεράκι τους στη δημιουργία φωτογραφικού εξοπλισμού, όπως μας λένε και οι ίδιοι στο video που ακολουθεί. Για την ιστορία, με πήρε ο ύπνος, τα έντομα το γλέντησαν όλη τη νύχτα εν αγνοία μου, με εγκατέλειψαν και εγώ έμεινα να ονειρεύομαι «φωτορεπορταζικές» βραβεύσεις και άλλα τέτοια φαιδρά!

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα