Speck Presidio Grip: Ειδικές αντιολισθητικές θήκες προστασίας από πτώσεις, σκόνη και βρωμιά

08:28 8/7/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Ο κύριος λόγος για τον οποίο αγοράζουμε θήκες είναι για να προστατεύσουμε τις συσκευές μας από τις πτώσεις. Ωστόσο, αυτό που αρκετοί δεν γνωρίζουν είναι ότι μία απλή θήκη σιλικόνης δεν προσφέρει καμία προστασία.

Ουσιαστική προστασία προσφέρουν μόνο θήκες όπως αυτές της SPECK, η οποία έχει αναπτύξει υλικά και τεχνολογίες που βοηθούν στην προστασία του κινητού μας από πτώσεις, σκόνη και βρωμιά.

Επιπλέον, η SPECK έχει τελειοποιήσει τις διαδικασίες κατασκευής των θηκών τις, προσφέροντας στις ίδιες αντοχή στον χρόνο και τις κακουχίες, και στο κινητό μας

την απόλυτη προστασία.

Αυτό που κάνει την SPECK να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρείες του χώρου είναι ότι επιλέγει προσεκτικά τις συσκευές για τις οποίες κατασκευάζει θήκες. Με αυτόν τον τρόπο έχει τη δυνατότητα να δίνει μεγαλύτερη προσοχή στον σχεδιασμό τους.

Συνήθως, η SPECK επιλέγει premium smartphones, όπως για παράδειγμα το OnePlus 7 Pro για το οποίο πρόσφατα κυκλοφόρησε τη θήκη Presidio Grip. Η θήκη αυτή προσφέρεται ήδη για αρκετές συσκευές της Apple και της Samsung.

Η Presidio Grip είναι ιδιαίτερα λεπτή, με αντιολισθητικό σχεδιασμό, και προστατεύει τη συσκευή από πτώσεις ύψους έως 3 μέτρα. Επιπλέον, διαθέτει δύο στρώματα προστασία με ειδικές εξοχές απορρόφησης των κραδασμών, και bezels που προεξέχουν ώστε να προστατεύουν καλύτερα την οθόνη.

Η Speck διαθέτει θήκες για premium συσκευές της Apple (iPhone, iPad και MacBook), της Samsung, της Huawei, και άλλων.

Τις θήκες SPECK μπορεί κανείς να την προμηθεύει από το online κατάστημα της εταιρείες, καθώς και από μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών προϊόντων της Ελλάδας, όπως COSMOTE, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, Vodafone, iStorm και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα