Οι 5 καλύτερες νέες Android εφαρμογές της εβδομάδας [#27]

12:51 7/7/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Μία ακόμη εβδομάδα με αρκετές νέες κυκλοφορίες έφτασε στο τέλος της. Από άποψη εφαρμογών έχουμε το LastPass MFA μία νέα multi-factor εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας από το LastPass. Έπειτα, το Firefox Preview είναι ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης από τη Mozilla.

Όσον αφορά τα παιχνίδια, πρώτο από όλα έχουμε το Dota Underlords είναι

ένα αυτόνομο παιχνίδι Dota βασισμένο στο νέο genre παιχνιδιών το auto chess. Από την άλλη τo Rome: Total War είναι ένα παλιό παιχνίδι στρατηγικής PC που έγινε port σε κινητές συσκευές. Τέλος, το LEGO Tower είναι reskin του γνωστού παιχνιδιού Tiny Tower από τη NimbleBits.

LastPass MFA

Το LastPass MFA είναι μια νέα multi-factor εφαρμογή ελέγχου ταυτότητας από το LastPass. Η εφαρμογή συμπληρώνει τα άλλα δύο γνωστά app που έχει η εταιρεία, το Authenticator και τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης. Το LastPass MFA χρησιμοποιεί αρκετούς τρόπους επαλήθευσης, όπως το δακτυλικό αποτύπωμα, ξεκλείδωμα με μοτίβο, ξεκλείδωμα με αναγνώριση προσώπου, και άλλα. Επιπλέον, χρησιμοποιεί την διεύθυνση IP και την γεωγραφική τοποθεσία για επιπρόσθετη ασφάλεια.

Αν και η εφαρμογή λειτουργεί καλά είναι μόνο για τους enterprise χρήστες του LastPass και όχι για χρήστες με προσωπικούς λογαριασμούς. Αρκετοί χρήστες άφησαν αρνητική κριτική ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο.

Firefox Preview

Το Firefox Preview είναι ένα νέο πρόγραμμα περιήγησης από τη Mozilla. Αν και η ανάπτυξη του μόλις έχει ξεκινήσει φαίνεται πολλά υποσχόμενο. Αρχικά έχει μία νέα μηχανή αναζήτησης, το GeckoView. Σύμφωνα με τη Mozilla η περιήγηση είναι δύο φορές πιο γρήγορη από τον κανονικό Firefox, επίσης αν και το UI είναι κάπως διαφορετικό παραμένει εύχρηστο.

Ωστόσο, δεν διαθέτει πολλά από τα χαρακτηριστικά που θα βρούμε στον Firefox, όπως η υποστήριξη πρόσθετων. Κατά πάσα πιθανότητα θα τα δούμε αυτά σε μελλοντικές εκδόσεις, αλλά όπως και να έχει βρίσκεται ακόμη στα αρχικά του στάδια, οπότε δεν το προτείνουμε για χρήση ως μόνιμο browser.

Dota Underlords

Το Dota Underlords είναι ένα αυτόνομο παιχνίδι Dota βασισμένο στο νέο genre παιχνιδιών το auto chess. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες, βρίσκεται ακόμη στην έκδοση 1.0 και η εταιρεία έχει βγάλει ήδη αρκετά patches.

Το Dota Underlords διαθέτει μάχες οκτώ παικτών με εκπληκτική ένταση, λειτουργεί εκτός σύνδεσης παίζοντας ενάντια σε AI, έχει online PvP, ranked, και λειτουργία τουρνουά. Πρόκειται για ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με ήδη αρκετούς ενεργούς χρήστες και είναι free to play.

Rome: Total War – Barbarian Invasion

To Rome: Total War είναι ένα παλιό παιχνίδι στρατηγικής PC που έγινε port σε κινητές συσκευές. Το original port για κινητα βγήκε πέρυσι, ήταν καλοδουλεμένο και θύμιζε αρκετά τον αυθεντικό τίτλο.

Το Barbarian Invasion μεταφέρει τον παίκτη 400 χρόνια μπροστά και επικεντρώνεται στο τέλος της Δυτικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Το παιχνίδι έχει αντίστοιχα στοιχεία gameplay με το αρχικό, αλλά συμβαίνει σε διαφορετική τοποθεσία και υπάρχουν διαφορετικές παρατάξεις. Το αρχικός τίτλος κοστίζει $9.99 και το νεότερο port $4.99.

LEGO Tower

Το LEGO Tower είναι reskin του γνωστού παιχνιδιού Tiny Tower από τη NimbleBits. Το gameplay είναι παρόμοιο με το original, αλλά σε αυτή την περίπτωση δίνει μεγάλη έμφαση στη διαχείριση της ζωής, της δουλειάς, και της διασκέδασης των Minifigure κατοίκων μας.

Αν και είναι ενδιαφέρον να βλέπουμε ένα ακόμη παιχνίδι tower building από την NimbleBit, η VIP συνδρομή είναι ιδιαίτερα ακριβή.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα