Sony Xperia E1, Entry-Level με WalkMan επιρροές επίσημα στο MWC

Τι και αν τα πραγματικά WalkMan έχουν πεθάνει, η ιστορία τους συνεχίζεται μέσα από τα smartphones της Sony. Το Sony Xperia E1 είναι η entry-level πρόταση της εταιρίας που ανακοινώθηκε σήμερα στο MWC της Βαρκελώνης, μαζί με τα Sony

Xperia Z2, Z2 tablet και M2.

Το Sony Xperia E1 έχει οθόνη 4 ιντσών ανάλυσης 800×480 pixels, ~233 ppi, τεχνολογίας TFT. Κάτω από το σασί υπάρχει ο Snapdragon 200 μαζί με την Adreno 302 για τα γραφικά, για multitasking υπάρχουν 512 MB μνήμης RAM ενώ ο εσωτερικός χώρος για αποθήκευση αρχείων και εφαρμογών αντιστοιχεί σε 4 GB που είναι επεκτάσιμα μέσω microSD έως 32GB. Τα 4 GB είναι διαθέσιμα ως εξής, 1.4 GB για τo Android και τα υπόλοιπα διαθέσιμα για τον χρήστη.

Στο φωτογραφικό τομέα μιας και πρόκειται για entry-level συσκευή δεν έχουμε κάτι το εξαιρετικό, μία κάμερα στα 3 Megapixel, που αντισταθμίζεται με το εξαίρετο ηχείο του των 100db. Για συνδεσιμότητα έχουμε GPS, GLONASS, WiFi n και δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 3G. To Sony Xperia E1 έχει διαστάσεις 118×62.4×12 χιλιοστά, θα κυκλοφορήσει με Android 4.3 και αναμένεται σε μαύρο, λευκό και μωβ. Δυστυχώς δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για την διαθεσιμότητα και την τιμολόγησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα