Sony (IFA 2018): Press conference και παρουσίαση νέου smartphone στις 30 Αυγούστου

Techblog.gr

Η Sony ανακοίνωσε πως θα δώσει press conference και θα ανακοινώσει νέο smartphone μια ημέρα πριν την επίσημη έναρξη της IFA 2018 που θα γίνει μεταξύ 31 Αυγούστου και 5 Σεπτεμβρίου στο Βερολίνο.

Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τις διαρροές σχετικά με τα χαρακτηριστικά του Xperia XZ3 τότε δε θα πρέπει να μας εκπλήξει η παρουσίαση της συσκευής αυτής

μαζί με το Xperia XZ3 Premium στις 30 Αυγούστου. Το Xperia XZ3 αναμένεται να διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 5.7 ή 5.9 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 845, 6GB RAM και αποθηκευτικό χώρο στα 64GB και 128GB με δυνατότητα επέκτασης μέσω καρτών microSD. H μπαταρία του θα είναι χωρητικότητας 3240mAh και θα υποστηρίζει τεχνολογία ταχείας φόρτισης Quick Charge 3.0.

Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα του Xperia XZ3, αυτό αναμένεται να είναι το Android P 9.0, με τη Sony να κάνει τη συγκεκριμένη συσκευή την πρώτη που θα έχει εγκατεστημένη τη νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος της Google. Τέλος, η Sony πιθανόν να εργάζεται επάνω στην ανάπτυξη του Xperia XZ3 Premium και δεν είναι πολύ πιθανό να το δούμε στην IFA 2018 μιας και το Xperia XZ2 Premium εμφανίστηκε τον Απρίλιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα