Galaxy Note 9 με Exynos 9820 και ρεκόρ στο Geekbench

Techblog.gr

Έχουν μείνει σχεδόν τρεις εβδομάδες μέχρι την επίσημη παρουσίαση του Note 9 στις 9 Αυγούστου και η συσκευή εμφανίστηκε και πάλι στο Geekbench με τον Exynos 9820 να σημειώνει ρεκόρ επιδόσεων δείχνοντας τα “δόντια” του.

Το Samsung Galaxy Note 9 (κωδικός συσκευής SM-N960X) εμφανίστηκε στη βάση δεδομένων του Geekbench με τον Exynos 9820 αρχιτεκτονικής 7nm, πετυχαίνοντας 4089 πόντους στο single-core και 12246 πόντους στο multi-core

test, ξεπερνώντας όχι μόνο τα Galaxy S9 και S9+ αλλά και το iPhone με 4GB RAM που εμφανίστηκε στο Geekbench, με τη “μάχη” μεταξύ των φίλων της τεχνολογίας να αναμένεται πιο έντονη από ποτέ.

Η Samsung παραδοσιακά εφοδιάζει τις συσκευές που θα κυκλοφορήσουν σε αγορές εκτός Η.Π.Α και Κίνας με τους Exynos επεξεργαστές και όχι με τους Snapdragon, με τις διαφορές μεταξύ των δύο να μην είναι σημαντικές. Επιπλέον, το Note 9 εμφανίστηκε να έχει 4GB RAM αλλά οι φήμες αναφέρουν πως η τελική έκδοση θα είναι εφοδιασμένη με 6GB RAM. Τέλος, το Geekbench δείχνει πως αυτή η έκδοση “τρέχει” λειτουργικό σύστημα Android 8.0.0 Oreo και όχι Android 8.1.0 που είχαμε δει σε προηγούμενα Note 9 μέσα στη βάση δεδομένων του Geekbench.

Μένει να δούμε τα τελικά και επίσημα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής στην επίσημη παρουσίασή της με τη “μάχη” των τεχνικών χαρακτηριστικών συγκριτικά με τον ανταγωνισμό να αναμένεται έντονη.

Keywords
Τυχαία Θέματα