Snapdragon 865 Plus: Μικρή διαφορά με τον SD865 στα Multi-core benchmarks

Πριν από καιρό, κυκλοφόρησαν αναφορές που ήθελαν την Qualcomm να μην παρουσιάζει φέτος τον Snapdragon 865 Plus. Ωστόσο, από τότε ο επεξεργαστής κάνει την εμφάνιση του σε διάφορα sites και στα χαρακτηριστικά αρκετών smartphones.

Η πρώτη φορά που είδαμε τον Snapdragon 865 Plus ήταν πριν περίπου μία εβδομάδα, όταν πέρασε από το AnTuTu

σημειώνοντας βαθμολογία ίση με 667.253 πόντους. Τώρα, ο επεξεργαστής εμφανίστηκε σε μία νέα καταχώρηση, στην ιστοσελίδα μέτρησης επιδόσεων Geekbench.

Πλησιάζει σε επιδόσεις τον προηγούμενο Snapdragon 865

Σύμφωνα με την καταχώρηση του Geekbench, ο Snapdragon 865 Plus θα είναι ο επεξεργαστής ενός επερχόμενου Asus smartphone, το οποίο έχει ως κωδικό όνομα το “asus ZF”. Με βάση αυτό, ίσως το smartphone είναι κάποιο μοντέλο ZenFone.

Η καταχώρηση αποκαλύπτει ότι το συγκεκριμένο smartphone έχει 16GB μνήμη RAM και τρέχει Android 10. Επιπλέον, σύμφωνα με το Geekbench, ο επεξεργαστής είναι χρονισμένος στα 1.8GHz.

Σε επίπεδο βαθμολογίας, ο Snapdragon 865 Plus σημείωσε 973 πόντους στις Single-Core δοκιμές και 3.346 πόντους στις Multi-Core δοκιμές. Για λόγους σύγκρισης, αξίζει να αναφέρουμε ότι το Samsung Galaxy S20+ 5G που διαθέτει τον Snapdragon 865 έχει σημειώσει στο Geekbench 891 πόντους στις Single-Core δοκιμές και 3.313 πόντους στις Multi-Core δοκιμές.

Τέλος, κάποιοι θεωρούν ότι το πρώτο smartphone με τον SD 865 Plus θα είναι το Asus ROG Phone 3. Ωστόσο, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι σήμερα, το επερχόμενο gaming smartphone θα έχει τον απλό Snapdragon 865.

Keywords
Τυχαία Θέματα