Samsung Galaxy A42: Το φθηνότερο 5G της εταιρείας έρχεται το 2021;

Η Samsung είναι από τις εταιρείες που από την πρώτη στιγμή στηρίζει τη νέα τεχνολογία 5G, με το Samsung Galaxy S10 5G να είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας με υποστήριξη του νέου δικτύου. Φέτος, έγινε η πρώτη προσπάθεια για πιο οικονομικές προτάσεις 5G, με τα Galaxy A51 5G και Galaxy

A71 5G, όμως φαίνεται πω η εταιρεία ετοιμάζει ακόμα πιο προσιτές προτάσεις.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα SamMobile η Samsung ξεκίνησε την παραγωγή ενός νέου, 5G smartphone, το οποίο θα είναι μέρους της σειράς Α για το 2021. Η συσκευή έχει τον κωδικό μοντέλου SM-A426B, κάτι που αν μεταφραστεί σύμφωνα με το τωρινό σύστημα ονομασίας των συσκευών της εταιρείας, θα πρέπει να είναι η παγκόσμια έκδοση του Galaxy A42 5G.

Οι μέχρι τώρα πληροφορίες για τη συσκευή που έχουμε είναι πως θα κυκλοφορήσει σε γκρι, μαύρο και άσπρο χρώμα, με επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο 128GB, διπλάσιο δηλαδή από το φετινό Galaxy A41. Επίσης, δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως θα κυκλοφορήσει και 4G έκδοση της συσκευής, αν και θα πρέπει να θεωρηθεί βέβαιο, καθώς η εταιρεία κυκλοφορεί δύο εκδόσεις των συσκευών της.

Βέβαια, μπορεί φέτος να είναι η χρονιά που η Samsung θα προωθήσει ακόμα περισσότερο το 5G και θα κυκλοφορήσει μόνο συσκευές με υποστήριξη του εν λόγω δικτύου, κάτι που φαντάζει αρκετά δύσκολο με τη σημερινή τιμολόγηση του modem. Όπως και να έχει, η εταιρεία ήδη ετοιμάζεται για την ανανέωση των σειρών της για το 2021, οπότε αναμένουμε να δούμε τι μας ετοιμάζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα