Samsung Space Gaming Monitor: 32 ιντσών με AMD FreeSync και QHD ανάλυση

Techblog.gr

Αυτή την εβδομάδα γίνεται η Gamescom 2019 στη Γερμανία και η Samsung ανακοίνωσε ένα νέο gaming monitor. Το Samsung Space Gaming Monitor ακολουθεί τον ίδιο σχεδιασμό με τον ειδικό βραχίονα που είχε και το προηγούμενο Space Monitor της εταιρείας.

Ο βραχίονας αυτός επιτρέπει στον χρήστη να τοποθετεί την οθόνη στον τοίχο όταν την χρησιμοποιεί για τη θέαση ταινιών ή την έχει στην αδράνεια. Με αυτόν τον τρόπο κερδίζει αρκετό

χώρο πάνω στο γραφείο. Ωστόσο, στην περίπτωση του Samsung Space Gaming Monitor η βάση έρχεται μαζί με την οθόνη, και δεν απαιτείται να πληρώσει κανείς 1.000 δολάρια για να την αποκτήσει.

Η Samsung φρόντισε ώστε η βάση να λειτουργεί και ως δίοδος οργάνωσης καλωδίων, οπότε τόσο το καλώδιο τροφοδοσίας όσο και το HDMI περνούν μέσα από τον βραχίονα, επιτρέποντας την πιο άνετη χρήση της οθόνης.

Το Samsung Space Gaming Monitor έχει διαγώνιο 32 ίντσες, ανάλυση 2.560×1.440 pixels, 144Hz ρυθμό ανανέωσης και υποστήριξη AMD FreeSync. Το FreeSync επιτρέπει τον συγχρονισμό του ρυθμού ανανέωσης της οθόνης με την κάρτα γραφικών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα παιχνίδια να προβάλλονται πιο ομαλά και χωρίς tears.

Η οθονη μπορεί να μην είναι σαν ένα τυπικό gaming monitor με RGB φώτα, αλλά έχει λεπτά bezels προσφέροντας full-screen εμπειρία.

Η Samsung δεν ανακοίνωσε περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή, την ημερομηνία και τις αγορές διάθεσης. Ωστόσο, αναμένουμε η τιμή του Space Gaming Monitor να ξεπερνά τα $500, διότι η συμβατική έκδοση στην οποία βασίστηκε τιμολογείται γύρω στα $500.

Keywords
Τυχαία Θέματα