Samsung Galaxy Z Flip 2: Οι πρώτες πληροφορίες της δεύτερης γενιάς clamshell

Το Galaxy Z Flip ήταν το πρώτο foldable clamshell που κυκλοφόρησε παγκοσμίως, φέρνοντας όχι μόνο τα foldables σε μία πιο προσγειωμένη τιμή, σε σχέση πάντα με τα Galaxy Fold και Mate Xs, αλλά και προστασία Ultra Thin Glass. Η Samsung έχει ήδη προσφέρει ανανεωμένη έκδοση με το Galaxy Z Flip 5G, όμως περιμένουμε

τη δεύτερη γενιά.

Σύμφωνα με τον leaker @chunvn8888 το Galaxy Z Flip 2 θα έρθει αρκετά βελτιωμένο. Αρχικά, θα προσφέρει μεγαλύτερη εξωτερική οθόνη, κάτι που ζητούσαν οι χρήστες και από το πρώτο. Επίσης, θα έχει αναβαθμισμένο hinge, λογικά στα πρότυπα που Galaxy Z Fold 2. Μία ακόμα αναβάθμιση θα είναι νέο UTG με μεγαλύτερη αντοχή, ενώ θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία από τον προκάτοχο του, χωρίς να γνωρίζουμε πόσο παραπάνω βέβαια.

Οι παραπάνω, σύμφωνα με την πηγή, είναι οι επιβεβαιωμένες αναβαθμίσεις. Αυτό που περιμένει επίσης ο Chun αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένο ακόμα είναι ο μεγαλύτερος ρυθμός ανανέωσης της οθόνης, καθώς ακόμα και η 5G έκδοση έχει 60Hz. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ούτε αν θα υπάρξει άλλη, πέραν της μεγαλύτερης οθόνης, διαφορά στο design.

Keywords
Τυχαία Θέματα