Samsung Galaxy Tab Active3: Επίσημα το νέο ανθεκτικό tablet και με αδιάβροχο S Pen

Η Samsung ανακοίνωσε τη νέα της πρόταση στα tablet αντοχής, με την κυκλοφορία του Galaxy Tab Active3, το οποίο έρχεται με ειδική θήκη rugged η οποία είναι ανθεκτική στα πεσίματα από απόσταση 1,5 μέτρου. Ακόμα και χωρίς τη θήκη όμως, το Galaxy

Tab Active3 μπορεί να αντέξει οποιαδήποτε πτώση έως και 1,2 μέτρων.

Το Galaxy Tab Active3 έχει πιστοποίηση IP68 για προστασία από νερό και σκόνη, ενώ την ίδια πιστοποίηση έχει και το αναβαθμισμένο S Pen της συσκευής. Το νέο tablet έρχεται με LCD οθόνη 8 ιντσών ανάλυσης FHD+, με την οθόνη του να είναι κατασκευασμένη να λειτουργεί ακόμα και με γάντια. Στο πάνω μέρος της οθόνης βρίσκεται η selfie κάμερα των 5MP, ενώ πέραν των μεγάλων bezel βλέπουμε την επιστροφή των φυσικών πλήκτρων πλοήγησης.

Στην καρδιά του Galaxy Tab Active3 υπάρχει το shipset Exynos 9810, το ίδιο δηλαδή που υπήρχε στα Galaxy S9 και Galaxy Note 9. Η συσκευή προσφέρει 4GB μνήμης RAM και 64GB ή 128GB επεκτάσιμου αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 5.050mAh, αλλά μπορεί να αλλαχθεί εύκολα από τον χρήστη. Η κύρια κάμερα της συσκευής είναι στα 13MP.

Το Galaxy Tab Active3 έρχεται με λειτουργία “No Battery”, με την οποία δε χρησιμοποιεί καθόλου μπαταρία και λειτουργεί μόνο με φορτιστή, για επιχειρήσεις που το χρησιμοποιούν σε στάσιμο μέρος, οπότε δεν πέφτει η υγεία της μπαταρίας. Το λειτουργικό του είναι Android 10, όμως η Samsung ανακοίνωσε πως το Galaxy Tab Active3 θα λάβει τρία μεγάλα OS updates.

Η νέα, θωρακισμένη πρόταση της Samsung έχει και πιστοποίηση MIL-STD-810H στρατιωτικών προδιαγραφών, ενώ θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, Wi-Fi και 4G. Η Samsung ανακοίνωσε πως θα αρχίσει να πωλείται από σήμερα σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης, όμως δε γνωρίζουμε τιμή προς το παρόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα