Samsung Galaxy S5, Με ψηφιακό αναγνώστη ίριδας και κάμερα 20 Megapixel [φήμες]

Συνεχίζονται οι φήμες για τα χαρακτηριστικά που θα έχει το Samsung Galaxy S5. Ουσιαστικά επαναλαμβάνονται όσα έχουμε ακούσει και διαβάσει τις προηγούμενες εβδομάδας «επιβεβαιώνοντας» κατά κάποιο τρόπο το τι θα πρέπει να περιμένουμε από τη νέα ναυαρχίδα της Samsung. Πάμε λοιπόν να τα πιάσουμε όλα από την αχή και να δούμε τι καλό ετοιμάζεται.

Οι οθόνες με ανάλυση μεγαλύτερη από την 1920×1080 pixels (Full HD) όλα δείχνουν ότι θα είναι

το στάνταρτ στις ναυαρχίδες το 2014 τουλάχιστον στη δεύτερη φουρνία και το Galaxy S5 δεν θα απουσιάζει από αυτή την κατηγορία. Η ανάλυση που «παίζει» πιο πολύ σήμερα είναι η 1440×2560 pixels (2K QHD) με τις Sony και LG να ακούγεται ότι θα την ενστερνιστούν στα νέα hi-end smartphones τους.

Η μπαταρία του S5 κάποιες φορές έχει επωθεί ότι θα είναι 4000 mAh ενώ πιο πρόσφατα μάθαμε για χωρητικότητα 2900 mAh και ταχεία φόρτιση αυτής.

Σε ότι αφορά την κάμερα που θα ενσωματώνει το S5 tipster που επικαλούνται τα παιδιά από το PhoneArena κάνει λόγο για 20 Megapixel με τεχνολογία ISOCELL κάτι που εφόσον επιβεβαιωθεί θα βάλει τη Samsung στα σαλόνια της φωτογραφίας πλάι στο Xperia Z1 και το ανεμενόμενο Xperia Z2 (φυσικά θα πρέπει να υπολογίζουμε σοβαρά και τα «φωτογραφικά» Lumia smartphones όπως τα Lumia 920, Lumia 925 και Lumia 1020).

Μπορεί η Apple να πήγε με τον ψηφιακό αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων και την τεχνολογία TouchID στο iPhone 5s, φαίνεται όμως ότι η Samsung θα προχωρήσει με αναγνώστη ίριδας που θα «διαβάζει» το μάτι μας για να κλειδώνει και να ξεκλειδώνει τη συσκευή και ίσως επιμέρους εφαρμογές.

Σε ότι αφορά τα υλικά κατασκευής του Samsung Galaxy S5, δική μας εκτίμηση είναι ότι η εταιρεία θα συνεχίσει με πλαστικό. Σε ότι αφορά τον σχεδιασμό, δεν είναι απίθανο να έχει πλάτη τύπου «δέρμα» όπως το Note 3.

Keywords
Τυχαία Θέματα