Νέο δίκτυο διανομής Nikon

Η Nikon προμηθεύει πάντα με τα καλύτερα φωτογραφικά προϊόντα τους φωτογράφους, τόσο τους επαγγελματίες όσο και τους ημιεπαγγελματίες.


Τα επαγγελματικά και ημιεπαγγελματικά προϊόντα Nikon απαιτούν ένα εξειδικευμένο περιβάλλον πωλήσεων το οποίο παρέχει υψηλό επίπεδο γνώσεων και εμπειρία σε βάθος των αναγκών της φωτογραφικής εργασίας, καθώς και αναβαθμισμένες υπηρεσίες για την διανομή των προϊόντων.


Για

αυτούς τους λόγους, η Nikon σχεδιάζει να εφαρμόσει ένα νέο δίκτυο αποκλειστικής διανομής σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να προσφέρει τα ημιεπαγγελματικά φωτογραφικά προιόντα στην αγορά με τον καλύτερο τρόπο.


Το νέο σύστημα επιλεκτικής διανομής θα βασίζεται στην ποιοτική επιλογή των διανομέων Nikon στην Ευρώπη και θα πραγματοποιηθεί χωρίς διακρίσεις, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό No. 330/2010 της 20ής Απριλίου 2010.


Αυτό σημαίνει ότι το τρέχον σύστημα διανομής της Nikon σύντομα θα υποστεί σε βάθος αναδιοργάνωση, προκειμένου να υλοποιηθεί το νέο σύστημα επιλεκτικής διανομής από τον Ιούλιο 2014.


Τις επόμενες εβδομάδες θα παρέχουμε όλη την απαραίτητη πληροφόρηση σχετικά με την επερχόμενη υλοποίηση. Ωστόσο, πριν γίνει αυτό, θα θέλαμε να διαπιστώσουμε το ενδεχόμενο ενδιαφέρον από τις εταιρίες να συμμετέχουν στο νέο σύστημα επιλεκτικής διανομής της Nikon.


Keywords
Τυχαία Θέματα