Samsung Galaxy S4, Αρχίζουν να διαρρέουν οι πρώτες πληροφορίες

Ακόμα δεν έχουμε ευχαριστηθεί τον ερχομό του Samsung Galaxy S III και έχουν ξεκινήσει οι διαρροές για το Samsung Galaxy S4 ή S IV. Έτσι είναι ο κόσμος των smartphones, αδυσώπητος, γεμάτος ανταγωνισμό και σε αέναη εξέλιξη με ολοένα και γρηγορότερους ρυθμούς. Επί του προκειμένου, ένας

από τους καταλύτες των εξελίξεων είναι και ο διόλου ευκαταφρόνητος αριθμός προπαραγγελιών που σημείωσε το iPhone 5.

To Samsung Galaxy S III έχει ξεπεράσει σε πωλήσεις τα 20 εκατομμύρια τεμάχια, και οι Korean Times επικαλούνται ανώνυμες πηγές που λένε ότι στο Mobile World Congress θα δούμε την επόμενη ναυαρχίδα της Galaxy σειράς, με τις πωλήσεις του να ξεκινούν από τον Μάρτιο του 2013 και έπειτα. Το σημαντικό που προκύπτει από αυτή τη φήμη είναι ότι η Samsung προσανατολίζεται στην επίσπευση του κύκλου της εξέλιξης των νέων μοντέλων, μειώνοντας το διάστημα που πρέπει να περιμένει κανείς για να δει το νέο μοντέλο από τον ένα χρόνο στους εννιά μήνες περίπου.

Το S4 φημολογείται ότι θα έχει Samsung Exynos επεξεργαστή, θα λειτουργεί σε παγκόσμια δίκτυα LTE, θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί Android λειτουργικό και η οθόνη του θα φτάσει στις 5 ίντσες.

Πηγή

Keywords
Τυχαία Θέματα