Samsung Galaxy S20 series: Επιστροφή στην κανονικότητα με digital ευκολίες

Η κατάσταση με τον COVID-19 έχει επηρεάσει όλους μας και έχει αλλάξει τον τρόπο που ζούμε κάθε στιγμή την καθημερινότητά μας, ανεξάρτητα με το τι ασχολούμαστε, σε μικρό ή μεγάλο βαθμό. Όλοι μας βρισκόμασταν περιορισμένοι στην κατοικία μας και κάναμε υπομονή μέχρι τη στιγμή που οι περιορισμοί θα γίνονταν πιο ελαστικοί έτσι ώστε να επιστρέψουμε στη νέα κανονικότητα. Αυτό θα γίνει σταδιακά και θα πρέπει να αρχίσουμε να δραστηριοποιούμαστε έτσι ώστε να επανέλθουμε σε φυσιολογικούς ρυθμούς, με την τεχνολογία να συμβάλλει

τα μέγιστα έτσι ώστε να βρούμε και πάλι τον εαυτό μας, πλέον μετά τη λήξη των περιορισμών.

Κατά τη διάρκεια του περιορισμού στις μετακινήσεις μας η τεχνολογία ήταν η βοήθεια που είχαμε τόσο όσον αφορά τη διασκέδασή μας αλλά και την επικοινωνία με τους δικούς μας ανθρώπους και φαίνεται πως ήρθε η στιγμή για να περάσουμε στην επόμενη φάση με την επάνοδό μας στη νέα κανονικότητα και τι καλύτερο να το πραγματοποιήσουμε αυτό έχοντας σύμμαχό μας τη σειρά των Samsung Galaxy S20. Με την επιτομή της τεχνολογίας από τη Samsung, εν μέσω του περιορισμού λόγω του COVID-19, μπορεί να είμασταν μακριά ο ένας από τον άλλον, αλλά με τις δυνατότητες των Galaxy S20 δεν επιτρέψαμε στην απόσταση να μπει εμπόδιο από το να έρθουμε σε επικοινωνία με τους δικούς μας ανθρώπους.

Είναι αλήθεια πως εν μέσω του περιορισμού στις μετακινήσεις είχαμε λιγότερες δυνατότητες να φροντίσουμε τη φυσική κατάσταση του εαυτού μας, ο τρόπος που εργαζόμαστε άλλαξε, ενώ δώσαμε περισσότερο βάρος στη διασκέδασή μας μέχρις ώτου εκτονωθεί η κατάσταση και επιστρέψουμε στη νέα κανονικότητα. Πλέον, με τους περιορισμούς στις μετακινήσεις να έχουν πάψει να ισχύουν, ήρθε η στιγμή να βρούμε και πάλι τη φόρμα μας, μιας και οι δυνατότητες του Samsung Health app μέσω της σειράς Samsung Galaxy S20 θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους υγείας και ευεξίας που μπορούμε να θέσουμε.

Samsung Health app

Λένε πως “είσαι ό,τι τρως” και με το Samsung Health app μπορούμε να καταγράψουμε τις θερμίδες που καταναλώνουμε και να ορίσουμε στόχους αναφορικά με την εκγύμναση και τη δραστηριότητά μας, πλέον εκτός της κατοικίας μας, έτσι ώστε να ανακάμψουμε στον τομέα της φυσικής κατάστασης η οποία για πολλούς δεν ήταν η ιδανικότερη στις ημέρες του περιορισμού μετακίνησης λόγω του COVID-19.

Google Duo & Samsung DeX

Ο τομέας της εργασίας ήταν ένας από αυτούς που επηρεάστηκε πολύ από την πανδημία του COVID-19 καθώς πολλοί σταμάτησαν να εργάζονται κατόπιν της σχετικής κρατικής εντολής, ενώ σε όσους υπήρχε η δυνατότητα, εργάστηκαν από το σπίτι μέσω τηλε-εργασίας, κάτι που συνεχίζεται και μετά την άρση των περιορισμών μετακίνησης. Ο τρόπος με τον οποίον εργαζόμαστε μπορεί να γίνει πιο ποιοτικός, μιας και λόγω της εξ αποστάσεως εργασίας, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα εργαλεία που βρίσκονται ενσωματωμένα στη σειρά των Galaxy S20, καθώς μέσω του Google Duo, το οποίο είναι συμβατό με όλα τα λειτουργικά συστήματα, βρίσκεται πλέον ενσωματωμένο στις νέες ναυαρχίδες της Samsung, η εμπειρία της video-κλήσης είναι αναβαθμισμένη με νέες λειτουργίες. Ο χρήστης έχει πλέον τη δυνατότητα, απευθείας από τον dialer, να πραγματοποιεί μέσω του Google Duo κλήση σε Full HD ανάλυση ενώ και η θέαση μέσω των υπερευρυγώνιων φακών των Galaxy S20 γίνεται με ακόμα μεγαλύτερη ποιότητα.

Επιπλέον, μπορούμε να εργαστούμε όχι μόνο εξ αποστάσεως μέσω των Galaxy S20 αλλά και μέσω της δυνατότητας να μετατρέψουμε τη συσκευή μας σε περιβάλλον όμοιο ενός ηλεκτρονικού υπολογιστή μέσω του Samsung DeX και να δουλέψουμε από το σπίτι. Στην ουσία, η πλατφόρμα Samsung DeX επεκτείνει τις δυνατότητες των Galaxy S20 μετατρέποντάς τα σε desktop υπολογιστές από όπου μπορούμε να εργαστούμε.

Knox

Δε θα πρέπει να ξεχάσουμε πως η σειρά των Galaxy S20 διαθέτει τις πιο ασφαλείς συσκευές που έχει δημιουργήσει ποτέ η Samsung, καθώς ενσωματώνουν το Knox, την πλατφόρμα ασφαλείας της εταιρείας, που προστατεύει τις συσκευές από το chip μέχρι το software, εφοδιάζοντάς τα με ένα νέο, ασφαλή επεξεργαστή, που προστατεύει τις συσκευές από κακόβουλες επιθέσεις, που στοχεύουν το hardware. Το Knox πλέον έχει εξελιχθεί για να προσφέρει ασφάλεια στις συσκευές αλλά και τα δεδομένα των χρηστών ενώ και οι εταιρείες που το αξιοποιούν, μπορούν να αντιμετωπίσουν τα θέματα της ασφάλειας των δεδομένων τους, των εργαζομένων που εργάζονται μέσω τηλε-εργασίας αλλά και των ίδιων των πελατών τους.

Samsung Kids

Η κατάσταση με τον περιορισμό στις μετακινήσεις λόγω του COVID-19 δεν είχε μόνο αντίκτυπο στους ενήλικες αλλά και στα παιδιά, με τους γονείς να είναι στο πλάι τους και να προσπαθούν να διασκεδάσουν μαζί τους, κάτι το οποίο συνεχίζεται κατά την επιστροφή μας στην κανονικότητα. Με τη σειρά των Galaxy S20, η Samsung δίνει στους γονείς τη δυνατότητα να παρέχουν στα παιδιά ένα ασφαλές περιβάλλον για να εξερευνήσουν και να διασυνδεθούν με τον κόσμο με εκπαιδευτικά παιχνίδια μέσα από τα οποία τα παιδιά μπορούν να μάθουν και να αναπτύξουν ικανότητες μαζί με τους γονείς τους, πάντοτε με ασφάλεια, αφού οι γονείς είναι αυτοί που ρυθμίζουν το περιβάλλον της εφαρμογής σχετικά με την προσβασιμότητα των παιδιών σε αυτό.

Σημαντικό είναι το να μπορούν τα παιδιά να μάθουν σχετικά με τα όρια που μπορούν να ασχολούνται με το smartphone, μιας και οι γονείς μπορούν να θέσουν χρονική διάρκεια που θα μπορούν τα παιδιά να ασχολούνται με τα παιχνίδια του Samsung Kids, έτσι ώστε με την πάροδο των ετών και όταν ενηλικιωθούν, να μάθουν να μην κάνουν κατάχρηση της χρήσης των smartphone, στα πλαίσια του digital well-being.

Samsung Daily, Bixby και Finder

Επειδή η διασκέδαση δεν είναι μόνο προνόμιο των παιδιών, πρέπει να αναφέρουμε πως και η διασκέδαση των ενηλίκων είναι σημαντική, ειδικά τόσο κατά τη διάρκεια του περιορισμού μετακινήσεων αλλά και στο δρόμο για την επάνοδο στη νέα κανονικότητα, τα Galaxy S20 προσφέρουν το κάτι παραπάνω στον τομέα αυτόν. Ξεκινώντας με το Netflix και τη συνεργασία της Samsung με την ψηφιακή πλατφόρμα αναπαραγωγής σειρών και ταινιών, η εταιρεία έκανε διαθέσιμα τα Galaxy S20 σε διάσημους σκηνοθέτες για να καταγράψουν περιεχόμενο, βασισμένο σε διάσημες Netflix Originals παραγωγές, με τους χρήστες να μπορούν να ανακαλύψουν νέο περιεχόμενο στο Netflix, χάρη στη βελτιωμένη, εύκολη αναζήτηση και πρόσβαση μέσω των Samsung Daily, Bixby και Finder από τις συσκευές τους, και να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές σε HDR10 ποιότητα.

Galaxy Buds+

Η μουσική επίσης παίζει μεγάλο ρόλο στην ψυχαγωγία όλων, με τους κατόχους των Galaxy S20 να έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης για 4 μήνες δωρεάν στο YouTube Premium απολαμβάνοντας μουσική ακόμα και όταν βρίσκονται off-line καθώς μπορούν να κατεβάσουν τα αγαπημένα τους τραγούδια στη συσκευή τους και μάλιστα χωρίς την παρεμβολή διαφημίσεων. Επιπλέον, μέσω του Spotify οι κάτοχοι των Galaxy S20 μπορούν να απολαύσουν μια εξατομικευμένη λίστα μουσικής, χάρη στην ενσωμάτωση του Spotify στο Bixby Routines, ενώ με τη λειτουργία Music Share, δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης σε ηχείο άλλου χρήστη μέσω του smartphone του. Επίσης, λόγω της συνεργασίας της Samsung με το Spotify, όσοι είναι κάτοχοι των ασύρματων ακουστικών Galaxy Buds+, μπορούν να ακούσουν μουσική και podcasts, με ένα μόνο άγγιγμα, κάνοντας την πρόσβαση στη μουσική τους διασκέδαση ακόμα πιο άμεση.

Super Specifications για gaming

Τέλος, η διασκέδασή μας περιλαμβάνει και το κομμάτι των video games με τους κατόχους των Galaxy S20 να μη χρειάζεται να έχουν στην κατοχή τους κάποιον ηλεκτρονικό υπολογιστή ή κάποια video game κονσόλα μιας και η Samsung έχει φροντίσει να αλλάξει το πως βιώνουμε τα video games σε μια φορητή συσκευή. Αυτό γίνεται καθώς με την οθόνη των Galaxy S20 και το ρυθμό ανανέωσης να βρίσκεται στα 120Hz σε συνδιασμό με το πανίσχυρο hardware, οι χρήστες θα απολαμβάνουν εξαιρετικά ομαλό παιχνίδι με υψηλές επιδόσεις οποιαδήποτε ώρα και στιγμή.

Στην υψηλή ποιότητα των video games συμβάλλει και η λειτουργία Game Booster που λειτουργεί στο παρασκήνιο για να ενισχύει τις ρυθμίσεις για κορυφαία απόδοση, ρυθμίζοντας αυτόματα τη θερμοκρασία και την υπολογιστική ισχύ των Galaxy S20 μέσω ανάλυσης των δεδομένων τους με τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης, έτσι ώστε οι χρήστες να απολαμβάνουν τα αγαπημένα τους video games με καταπληκτική απόδοση.

Με τα εργαλεία και την καινοτομία που η Samsung παρέχει στη σειρά των Galaxy S20, η επιστροφή στη νέα κανονικότητα γίνεται πιο ομαλή, βοηθώντας μας στο να παραμείνουμε αποδοτικοί στη δουλειά μας, στο να είμαστε κοντά με τους δικούς μας ανθρώπους, στο να διασκεδάζουμε με την οικογένειά μας και τα παιδιά, αλλά και να χαλαρώνουμε απολαμβάνοντας την αγαπημένη μας μουσική και τα video games σε υψηλή ποιότητα.

Το Google Duo και το YouTube Premium είναι εμπορικά σήματα της Google LLC. Ο όρος Netflix είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Netflix, Inc. Χαρακτηριστικά της επωνυμίας Spotify αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία του Spotify ή των δικαιοπαρόχων του.

Sponsored by Samsung

Samsung Galaxy S20 series: Επιστροφή στην κανονικότητα με digital ευκολίες - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα