Samsung Galaxy S20: Νέο update φέρνει διορθώσεις στην κάμερα

14:36 3/4/2020 - Πηγή: TechBlog

Τα Samsung Galaxy S20 κυκλοφόρησαν πριν μερικές εβδομάδες και από τότε έχουν λάβει αρκετά updates. Στα περισσότερο συναντάμε διορθώσεις ή βελτιώσεις στην κάμερα, κάτι που βλέπουμε να συμβαίνει και με την τελευταία ενημέρωση λογισμικού που έλαβαν τα flagship smartphones.

Νωρίτερα και από τη Google

Όπως εντόπισε το SamMobile, τα Samsung Galaxy S20 στην Κίνα, στο Χονγκ Κονγκ,

στην Ταϊβάν, και στην Κορέα, ξεκίνησαν να λαμβάνουν το update Απριλίου. Αυτό σημαίνει ότι η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια κινήθηκε πιο γρήγορα και από τη Google, η οποία συνήθως διαθέτει τα updates στα Pixel την πρώτη Δευτέρα του μήνα, άρα περιμένουμε η τελευταία ενημέρωση να κυκλοφορήσει στις 7 Απριλίου.

Τι περιέχει η ενημέρωση

Το καινούργιο update έχει αριθμό έκδοσης “G98xNKSU1ATCT” και φέρνει αρκετές διορθώσεις για την κάμερα των Galaxy S20. Αυτό σημαίνει ότι τα flagships συνεχίζουν να παρουσιάζουν θέματα στις κάμερες τους.

Σύμφωνα με τις σημειώσεις έκδοσης, η ενημέρωση λογισμικού διορθώνει θέματα στο autofocus του Samsung Galaxy S20 Ultra, βελτιώνει την εγγραφή Super Slow-Mo στα 960fps σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, βελτιώνει το motion blur κατά τη λήψη φωτογραφιών και την ακρίβεια των χρωματικών τόνων του δέρματος.

Διάθεση

Όπως αναφέραμε, το update διατίθενται σταδιακά σε κάποιες αγορές, κυρίως της Ασίας. Ωστόσο, περιμένουμε να γίνει διαθέσιμο στην Ευρώπη τις ερχόμενες εβδομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα