Πώς να ενεργοποιήσετε νέο σχεδιασμό του Facebook και το dark mode σε υπολογιστή

09:32 3/4/2020 - Πηγή: TechBlog

Θα έχετε παρατηρήσει ότι το Facebook έχει ξεκινήσει να αλλάζει εμφάνιση εδώ και κάποιους μήνες και είμαστε σίγουροι ότι φίλοι σας έχουν ήδη λάβει την επιλογή για να βάλουν dark mode ή να γευτούν το νέο design. Το προηγούμενο χρονικό διάστημα όλες οι αλλαγές ξεκίνησαν να διατίθενται σταδιακά και κάποιοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις αλλαγές, κάποιοι άλλοι όχι.

Τώρα

μπορείτε όλοι να δοκιμάσετε τη νέα εμφάνιση του Facebook και ναι, να ενεργοποιήσετε το πολυσυζητημένο dark mode (σε desktop)! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνδεθείτε από τον υπολογιστή σας και να πατήσετε στο αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω δεξιά γωνία και θα δείτε την επιλογή “Μετάβαση στο νέο Facebook”.

Αν δεν προσαρμόζεστε έυκολα στις αλλαγές μπορείτε να επιστρέψετε στο παλιό design με τον ίδιο τρόπο, πατήστε στο αναπτυσσόμενο μενού και επιλέξτε “Μετάβαση στο κλασικό Facebook”.

Προς το παρόν, ο νέος σχεδιασμός δεν είναι υποχρεωτικός, επομένως μπορείτε να επιστρέψετε όποτε θέλετε στο παλιό – γνώριμο design. Δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε και αν το Facebook θα το κάνει στάνταρ για όλους.

Πώς να ενεργοποιήσετε νέο σχεδιασμό του Facebook και το dark mode σε υπολογιστή - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα