Samsung Galaxy S20 Ultra: Live φωτογραφίες αποκαλύπτουν μεγάλο πάχος στο module

17:22 5/2/2020 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Έχει γίνει ξεκάθαρο από πολύ νωρίς ότι το Samsung Galaxy S20 Ultra θα είναι το πιο εντυπωσιακό smartphone της σειράς. Αν και έχουμε δει διάφορα leaks και renders, αυτή τη φορά κυκλοφόρησε μία live φωτογραφία του smartphone που μας επιτρέπει να θαυμάσουμε το module καμερών.

Οι πρώτες καλής ποιότητας live φωτογραφίες

Η φωτογραφία δείχνει την πλάτη του Samsung Galaxy S20 Ultra, και όπως παρατηρούμε το module

της κάμερας θα έχει αυξημένο πάχος. Αυτό που τραβάει τα βλέμματα, είναι η περισκοπική κάμερα και το label “Space Zoom 100X“. Επιπλέον, η φωτογραφία μας δίνει την ευκαιρία να δούμε καλύτερα τα κουμπιά απενεργοποίησης του smartphone και αυξομείωσης της έντασης του ήχου.

Εκτός από τη φωτογραφία του Galaxy S20 Ultra, διέρρευσε μία ακόμη στην οποία βλέπουμε το θηρίο της σειράς μαζί με το μεσαίο αδερφάκι του, το Galaxy S20+.

Okay, one more.

In all it's potato quality glory.

That S20 Ultra tho… pic.twitter.com/ODnBddDDK7

— Jon Prosser (@jon_prosser) February 5, 2020

Αυτή η φωτογραφία μας δίνει μία εικόνα για τη διαφορά που θα έχουν, όσον αφορά το μέγεθος, τα δύο smartphones της σειράς. Επίσης, μας επιτρέπει να θαυμάσουμε το stainless steel, το εντυπωσιακό υλικό κατασκευής των Samsung Galaxy S20.

Σε σύγκριση με το Samsung Galaxy S20 Ultra, το S20+ έχει μικρότερο module, τόσο σε διαστάσεις όσο και σε πάχος. Κάτι απόλυτα λογικό διότι δεν διαθέτει την περισκοπική κάμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα