Samsung Galaxy S10: Πήραν την πρώτη stable έκδοση του Android 10

Techblog.gr

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα που διέρρευσε πρόσφατα, τα Samsung Galaxy S10 αναμένεται να αναβαθμιστούν στο Android 10 τον Ιανουάριο του 2020. Ωστόσο, σήμερα οι κάτοχοι των smartphones στη Γερμανία έλαβαν την πρώτη σταθερή έκδοση του One UI 2.

Η πρώτη σταθερή έκδοση του Android 10

Πρέπει να σημειώσουμε ότι αν και η έκδοση που λαμβάνουν οι χρήστες των Samsung Galaxy S10

είναι σταθερή, δεν παύει να αποτελεί μέρος των beta δοκιμών που πραγματοποιεί η εταιρεία. Όπως και να έχει, ο αριθμός έκδοσης του update είναι G97**XXU3BSKO και η ενημέρωση έχει μέγεθος περίπου 135MB.

Στις σημειώσεις έκδοσης δεν αναφέρεται κάτι ιδιαίτερο, πέραν του ότι πραγματοποιείται αναβάθμιση στο Android 10 και ότι περιέχονται στο update οι ενημερώσεις ασφαλείας του Δεκεμβρίου.

Προς το παρόν, η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη μόνο στους χρήστες των Samsung Galaxy S10 στη Γερμανία. Δεν γνωρίζουμε πότε και αν η εταιρεία θα τη διαθέσει και σε άλλες αγορές. Ωστόσο, με δεδομένο ότι σε δύο μήνες πρέπει να έχει έτοιμο το τελικό build του One UI 2, υποθέτουμε ότι θα αυξήσει ρυθμούς και σύντομα θα κυκλοφορήσει μία ακόμη stable beta έκδοση σε περισσότερες χώρες.

Εάν ενδιαφέρεστε να εγκαταστήσετε την έκδοση χειροκίνητα, μπορείτε να βρείτε οδηγίες στο φόρουμ του XDA Developers. Πριν κάνετε οτιδήποτε θα πρέπει να έχετε υπόψη σας πως παρά το γεγονός ότι είναι μία σταθερή έκδοση, παραμένει beta.

Keywords
Τυχαία Θέματα