Samsung Galaxy S10: Στη μαύρη λίστα τραπεζών λόγω προβλήματος στο fingerprint

Techblog.gr

Φαίνεται ότι το πρόβλημα του ultasonic fingerprint των Samsung Galaxy S10 και Note 10 δημιουργεί πολλαπλά εμπόδια στην καθημερινότητα των κατόχων αυτών των smartphones.

Τα γεγονότα μέχρι σήμερα

Πριν μερικές ημέρες, έγινε γνωστό πως αν ο κάτοχος ενός Samsung Galaxy

S10 ή Note 10 χρησιμοποιεί συγκεκριμένα προστατευτικά οθόνης μπορεί όποιος θέλει να ξεκλειδώνει το τηλέφωνο του. Η Samsung επιβεβαίωσε ότι γνωρίζει το σφάλμα και δήλωσε ότι ετοιμάζει update που θα διορθώνει το πρόβλημα.

Οι πρώτες αναφορές αποκλεισμού

Από ότι φαίνεται μέχρι την κυκλοφορία της επίμαχης ενημέρωσης, τουλάχιστον οι κάτοχοι των Samsung Galaxy S10 δεν μπορούν να χρησιμοποιούν της εφαρμογές των τραπεζών τους. Το θέμα έφερε στο φως ένας χρήστης του Reddit ο οποίος δεν μπορούσε να κατεβάσει την εφαρμογή της βρετανικής τράπεζας NatWest.

Η τράπεζα ενημέρωσε τον χρήστη ότι αφαίρεσαν την εφαρμογή από το Play Store για όσους πελάτες τους χρησιμοποιούν Galaxy S10. Ως αιτία δήλωσαν το σφάλμα του ultrasonic fingerprint που έχει αναφερθεί της τελευταίες ημέρες, και έκλεισαν το μήνυμα τους λέγοντας στον χρήστη ότι θα επαναφέρουν το app μόλις λυθεί το πρόβλημα.

Το βρετανικό οικονομικό ίδρυμα Nationwide Building Society επιτρέπει στους κατόχους Samsung Galaxy S10 να κάνουν λήψη της mobile εφαρμογής, αλλά απαγορεύει την σύνδεση σε αυτή μέσω δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Τέλος, ένας χρήστης από το Ισραήλ επιβεβαίωσε ότι οι τράπεζες λαμβάνουν άμεσα μέτρα καθώς ούτε αυτός μπορεί να συνδεθεί στο app της τράπεζας του, τουλάχιστον χρησιμοποιώντας το δακτυλικό του αποτύπωμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα