Samsung Galaxy Note 4, sold out οι προ-παραγγελίες στην Κορέα

Πριν από λίγες ώρες είπαμε ότι λόγω της θετικής υποδοχής που είχε το iPhone 6 τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας με τις πωλήσεις να φτάνουν στα 10 εκατομμύρια σε 3 μέρες, η Samsung αποφάσισε να λανσάρει το δικό της phablet Samsung Galaxy Note 4 νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Στην Κορέα θα είναι διαθέσιμο την Παρασκευή αλλά ήδη οι μεγαλύτεροι πάροχοι δέχονται προ-παραγγελίες.

Οι

3 μεγαλύτεροι πάροχοι SK Telecom, KT και Uplus είχαν διαθέσει συγκεκριμένο αριθμό για προ-παραγγελίες και αναφέρουν ότι ο αριθμός αυτός εξαντλήθηκε. Ωστόσο, δεν ανακοινώθηκε πόσες συσκευές είχαν δοθεί στο σύνολο για προ-παραγγελίες.

Η SK Telecom είναι ο μεγαλύτερος πάροχος στη Νότια Κορέα με μερίδιο αγοράς στο 50,3% και κατάφερε να ξεπουλήσει σε μόλις 9 ώρες, ενώ KT και LG Uplus σε 3 μέρες. Το Samsung Galaxy Note 4 αναμένεται να είναι το πιο φθηνό Note με τιμή στην Κορέα στα 919 δολάρια SIM-free.

To Samsung Galaxy Note 4 ανακοινώθηκε επίσημα στην IFA 2014 με 5.7 ιντσών Quad HD οθόνη, μεταλλικό frame και 16MP εξωτερική κάμερα. Η έκδοση για την Κορέα έρχεται με Exynos 5433 octa-core επεξεργαστή ενώ στην παγκόσμια αγορά με quad-core Snapdragon 805.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy Note 4 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Keywords
Τυχαία Θέματα