Samsung Galaxy Note 20 και 20+: Έρχονται 5 Αυγούστου με flat και curved οθόνες

15:21 6/6/2020 - Πηγή: TechBlog

Περιμένουμε η νοτιοκορεάτικη κατασκευάστρια να παρουσιάσει τα νέα της smartphones τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο. Τα τελευταίας leaks αποκαλύπτουν μερικά στοιχεία για τον σχεδιασμό των Samsung Galaxy Note 20 και Note 20+, καθώς και την ημερομηνία του φετινού Unpacked Event 2020.

Η ημερομηνία πραγματοποίησης του Unpacked Event 2020

Θα ξεκινήσουμε με την ημερομηνία

παρουσίασης των Samsung Galaxy Note 20. Σύμφωνα με αρκετές ιστοσελίδες, ενημερωτικά μέσα, leakers και tipsters, η εταιρεία θα πραγματοποιήσει το Unpacked Event 2020 στις 5 Αυγούστου. Μάλιστα, λόγω του κορονοϊού, η εκδήλωση θα είναι αποκλειστικά online. Επίσης, στο ίδιο event θα δούμε και το Samsung Galaxy Fold 2.

Τι αποκαλύπτουν τα renders των θηκών

Στο slashleaks εμφανίστηκαν renders θηκών για τα Galaxy Note 20+ και Note 20+, τα οποία αποκαλύπτουν λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό τους, και κυρίως της οθόνες τους. Τα renders φαίνεται ότι προέρχονται από το Alibaba.com.

Σύμφωνα με το render του Samsung Galaxy Note 20, το smartphone θα έχει τρεις πίσω κάμερες και η selfie θα είναι τοποθετημένη κεντρικά στο πάνω μέρος της οθόνης. Επιπλέον, η οθόνη του θα είναι επίπεδη και στο κάτω μέρος θα υπάρχει η θύρα USB type-C, το S Pen και το ηχείο.

Από την άλλη μεριά, το Samsung Galaxy Note 20+ θα έχει curved οθόνη και στο module θα υπάρχει μία περισκοπική κάμερα, δύο ακόμα αισθητήρες, και ενδεχομένως το Laser Focus, για το οποίο μάθαμε πρόσφατα. Και πάλι, στο κάτω μέρος θα υπάρχει η θύρα USB type-C, το S Pen και το ηχείο.

Έχουμε μπροστά μας δύο μήνες μέχρι το Unpacked Event 2020, οπότε μέχρι τότε θα μάθουμε σίγουρα πολλά περισσότερα για τα smartphones.

Keywords
Τυχαία Θέματα