Samsung Galaxy Note 10: Θα έχει διπλή selfie κάμερα σε punch hole και κάθετη διάταξη στις πίσω

Techblog.gr

Ο γνωστός Tipster, Ice universe, αποκάλυψε στο Twitter ότι το Samsung Galaxy Note 10 με κωδική ονομασία Da Vinci θα έχει διαφορετική τοποθέτηση καμερών σε σχέση με το Samsung Galaxy

Note 9.

Da Vinci's two biggest changes:
1.Change the front camera position
2.Change the rear camera position

Ice universe (@UniverseIce) May 19, 2019

Σύμφωνα με τον ίδιο, το Samsung Galaxy Note 10 θα έχει κατά πάσα πιθανότητα διπλή selfie κάμερα η οποία θα βρίσκεται μέσα στην οθόνη, όπως για παράδειγμα στο Samsung Galaxy S10+ που είναι τοποθετημένη σε punch hole.

Επιπλέον, οι τριπλές κάμερες αντί να είναι οριζόντια τοποθετημένες θα έχουν κάθετη διάταξη. Κατά τα άλλα, οι κάμερες του Samsung Galaxy Note 10 θα είναι ακριβώς οι ίδιες με αυτές των Samsung Galaxy S10 και Galaxy S10+.

Παλαιότερες φήμες θέλουν τη Samsung να παρουσιάζει τον νέο αισθητήρα των 64MP με το Samsung Galaxy Note 10. Ωστόσο, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τον δούμε σε κάποια συσκευή πριν την έλευση του Samsung Galaxy S11.

Ο ISOCELL Bright GW1 είναι ένας αισθητήρας 64 megapixel που χρησιμοποιεί εικονοστοιχεία μεγέθους 0,8 μm και θα παράγει εικόνες μεγέθους 16MP συγχωνεύοντας 4 εικονοστοιχεία σε ένα.

Εκτός από το Samsung Galaxy Note 10, ο Ice universe αποκάλυψε επίσης ότι η κωδική ονομασία του Samsung Galaxy S11 είναι Picasso.

Galaxy S11 R & D code: Picasso pic.twitter.com/AOtMq61Rou

Ice universe (@UniverseIce) May 19, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα