Redmi K20: Έρχεται 28 Μαΐου με 48MP κάμερα και 960fps slow motion [βίντεο]

Techblog.gr

Τις τελευταίες μέρες έχουμε δει αρκετά leak και φήμες για το Redmi K20. Ωστόσο όλα αυτά θα τελειώσουν σύντομα αφού η συσκευή θα ανακοινωθεί στις 28 Μαΐου.

Σύμφωνα με μία χθεσινή δημοσίευση από ένα στέλεχος της Redmi στο Weibo, το Redmi K20 θα έχει 48MP κάμερα, κάτι που επιβεβαίωσε αργότερα ο ιδρυτής της Xiaomi, Lei Jun, προσθέτοντας ότι ο αισθητήρας της κάμερας θα είναι ο Sony IMX586.

Επιπλέον,

ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας, Lu Weibing, δημοσίευσε στο Weibo ένα μικρό teaser βίντεο στο οποίο βλέπουμε τις slow motion δυνατότητες του Redmi K20. Σύμφωνα με το teaser, η κάμερα του δαίμονα είναι σε θέση να καταγράψει μέχρι και 960fps βίντεο, κάτι που δεν μας εντυπωσιάζει ιδιαίτερα, διότι πέραν του high-end αισθητήρα το Redmi K20 θα έχει τον Snapdragon 855.

Κατά τα άλλα, αυτή τη στιγμή γνωρίζουμε ότι το Redmi K20 θα έχει AMOLED οθόνη με Gorilla Glass 6 και in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Και κατά πάσα πιθανότητα 4.000 mAh μπαταρία με υποστήριξη γρηγορης φόρτισης στα 27W.

Επιπλέον, φαίνεται ότι το Redmi K20 δεν είναι μία συσκευή, αλλά τουλάχιστον δύο. Η βασική έκδοση και το Redmi K20 Pro. Βέβαια, όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν σε λίγες ημέρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα