Samsung Galaxy Note 10: Έτσι θα μπορούσε να μοιάζει η κάμερα

Techblog.gr

Η σειρά Galaxy Note αποτελεί την αμέσως επόμενη ναυαρχίδα της Samsung. Το επερχόμενο Galaxy Note 10 ετομάζεται και μάλλον θα δούμε πολύ ενδιαφέρον πράγματα στο smartphone.

Όπως έχουμε δει και σε άλλα smartphone άλλων εταιρειών, ο αριθμός των καμερών τείνει να αυξάνεται, με αποτέλεσμα να

μην μπορούν να τοποθετηθούν σε μία διάταξη η οποία θα δείνει κύρος και ομορφιά στο κινητό.

Τρανταχτό παράδειγμα είναι η κάμερα των επόμενων iPhone που σύμφωνα με φήμες θα διαθέτει τετράγωνο πλαίσιο για την τοποθέτηση της.

Η Samsung φαίνεται ίσως προσεγγίση την τοποθέτηση των καμερών που ακολούθησε η Huawei με την σειρά P30 που κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες. Παλιαότερα κυκλοφόρησαν φήμες σύμφωνα με τις οποίες η κάμερα θα είχε κάθετη διάταξη μόνο που θα βρισκόταν στο κέντρο της πίσω μεριάς του smartphone.

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε το Phonearena, διακρίνουμε λοιπόν τις τέσσερις κάμερας του Galaxy Note 10, το Flash καθώς και τον Flood Iluminator αισθητήρα.

Κύρια κάμερα, wide φακός και τηλεφακός θα τοποθετηθούν σε κάθετη διάταξη ενώ από δίπλα τους σε κάθετη διάταξη επίσης θα τοποθετηθεί το Flash, η ToF κάμερα και ο Flood Iluminator αισθητήρας.

Μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι θα κυκλοφορήσουν μάλλον τέσσερα Galaxy Note 10, εκ των οποίων οι δύο θα είναι 4G LTE και οι άλλες δύο 5G. Επίσης Benchmark αποκάλυψαν την οθόνη punch hole παρόμοιο με την Galaxy S10 σειρά και με 19:9 aspect ratio.

Keywords
Τυχαία Θέματα