Samsung Galaxy M11: Διαρροή press renders αποκαλύπτει όλες τις πληροφορίες

Η Samsung ήδη έχει ξεκινήσει την αναβάθμιση της σειράς M, με το Samsung Galaxy M21 να εμφανίζεται πριν από μερικές ημέρες στο γερμανικό site της εταιρείας. Μία νέα διαρροή μας αποκαλύπτει όλες τις πληροφορίες για το μικρότερο μοντέλο της σειράς, το Samsung Galaxy M11, το οποίο

έρχεται με τριπλό σύστημα κάμερας, punch hole και γιγάντια μπαταρία.

Πιο αναλυτικά, στο μπροστινό μέρος του Samsung Galaxy M11 βλέπουμε την οθόνη των 6.4 ιντσών ανάλυσης HD+ (720x1560p) και τεχνολογίας LCD PLS. Στο πάνω αριστερό μέρος υπάρχει οπή για τη selfie κάμερα των 8MP με F2.0, η οποία υποστηρίζει Live Focus. Περιμετρικά βλέπουμε ελάχιστα περιθώρια, ενώ στο κάτω μέρος της συσκευής υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο chin.

Στο πίσω μέρος της συσκευής βρίσκεται το τριπλό σύστημα καμερών, το οποίο αποτελείται από την κύρια κάμερα των 13MP με F1.8, την ευρυγώνια κάμερα των 5MP με F2.2 και τον αισθητήρα βάθους των 2MP (F2.4). Δίπλα από τις κάμερες κρύβεται το LED φλας, ενώ στο κέντρο υπάρχει ο αισθητήρας δαχτυλικού αποτυπώματος.

Το Samsung Galaxy M11 θα τροφοδοτείται από οκταπύρηνο επεξεργαστή στα 1.8GHz (εικάζεται ο Snapdragon 450). Οι εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν θα προσφέρουν 3GB και 4GB RAM με επεκτάσιμο αποθηκευτικό χώρο 32GB και 64GB αντίστοιχα. Η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 5.000 mAh με υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση στα 15W.

Τέλος, η συσκευή θα έρθει με το λειτουργικό OneUI 2.0 (βασισμένο στο Android 10), ενώ την εμφάνιση του θα κάνει και το 3.5mm headphone jack, μαζί με τη θύρα Type-C.

Keywords
Τυχαία Θέματα