Samsung Galaxy A60: κυκλοφορεί στην Κίνα με Snapdragon 675, 6GB RAM και τιμή 260 ευρώ

Techblog.gr

H Samsung έχει πάρει φωτιά τις τελευταίες μέρες αφού έχει ανακοινώσει αρκετά Galaxy A και Galaxy M smartphones σε σύντομο χρονικό διάστημα. Σήμερα, σε μία εκδήλωση στην Κίνα, η εταιρεία ανακοίνωσε το Samsung Galaxy A60,

το οποίο αρχικά θα είναι διαθέσιμο προς πώληση στην Κίνα και ύστερα στην παγκόσμια αγορά.

Το Samsung Galaxy A60 μας θυμίζει εξωτερικά το Galaxy A8s, ωστόσο, οι δύο συσκευές διαφέρουν αρκετά στο εσωτερικό. Αρχικά, το Samsung Galaxy A60 θα έρχεται με LCD Infinity-O οθόνη 6,3 ιντσών με Full HD+ ανάλυση, αναλογία οθόνης 91,8 και στο punch-hole θα βρούμε μία 32MP selfie κάμερα.

Αφού το Samsung Galaxy A60 έχει LCD οθόνη, η εταιρεία είναι αναγκασμένη να βάλει τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά της συσκευής. Επίσης, το Galaxy A60 θα έχει τριπλή πίσω κάμερα, η κύρια θα διαθέτει αισθητήρα 32MP με διάφραγμα f/1.7, η δεύτερη κάμερα είναι ultra-wide στα 8MP με διάφραγμα f/2.2, και η τρίτη είναι ένας αισθητήρας βάθους στα 5MP με διάφραγμα f/2.2.

Στο εσωτερικό του Samsung Galaxy A60 θα βρούμε τον Snapdragon 675, 6GB μνήμη RAM, 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης, και 3500mAh μπαταρία, η οποία φορτίζει μέσω θύρας USB type-C.

Η τιμή του Samsung Galaxy A60 διαμορφώνεται στα CNY 1,999 ή περίπου 260€. Προς το παρόν δεν είναι γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του smartphone τόσο για την αγορά της Κίνας, όσο και για την αγορά της Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα