Samsung Galaxy A50 και Galaxy A30: Πήραν πιστοποίηση ARCore

17:50 3/4/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

Τα Samsung Galaxy A50 και Samsung Galaxy A30, πήραν πιστοποίηση από την Google και θα υποστηρίζουν το ARCore.

Η Google, έδωσε πιστοποίηση στα νέα smartphones Galaxy

A50 και A30, προκειμένου να μπορούν να κάνουν χρήση της τεχνολογίας ARCore και να αξιοποιήσουν λογισμικό της πλατφόρμας AR.

Τα Galaxy A50 και Galaxy A30, έρχονται να προστεθούν στην λίστα των smartphones της Samsung, που υποστηρίζουν ήδη το ARCore. Να υπενθυμίσουμε πως μερικά από τα smartphones της εταιρείας, που υποστηρίζουν το ARCore, είναι τα Galaxy J5 και Galaxy J5 Pro.

Το ARCore, είναι η πλατφόρμα της Google που φέρνει την AR εμπειρία στις φορητές συσκευές. Οι εφαρμογές που βασίζονται στο ARCore, μπορούν να εντοπίζουν την θέση, την κίνηση, τον προσανατολισμό του χρήστη και να την προσαρμόζουν σε αυτά που θέλει να δει ή να παίξει.

Για να μπορέσει ένα smartphone, να υποστηρίξει την τεχνολογία που προσφέρει το ARCore, χρειάζεται υψηλής ποιότητας κάμερα, δυνατή CPU και αισθητήρες κίνησης, ενώ το λειτουργικό σύστημα πρέπει να είναι τουλάχιστον Android 7,0.

To Galaxy A50 έχει επεξεργαστή Exynos 9610 SoC, ενώ το Galaxy A30 Exynos 7904. Ωστόσο και οι δύο συσκευές θα κυκλοφορήσουν με Android Pie και η μπαταρία τους θα είναι 4,000mAh με τεχνολογία γρήγορης φόρτισης στα 15W.

Keywords
Τυχαία Θέματα