Resident Evil 8: Η Capcom εξετάζει το ενδεχόμενο μεταφοράς σε PS4/Xbox One

Το Resident Evil Village (ή αλλιώς Resident Evil 8) είναι η συνέχεια και η ολοκλήρωση της ιστορίας του Ethan Winters, του πρωταγωνιστή του Resident Evil 7. Όμως, σε αντίθεση με το Resident Evil

7, η νέα εμπειρία θα κυκλοφορήσει μόνο σε PlayStation 5 και Xbox Series X/S, κάτι που έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό η Capcom.

Όμως, στη διάρκεια των ανακοινώσεων της εταιρείας στo Tokyo Game Show, πέραν ενός νέου βίντεο με τους παραγωγούς του παιχνιδιού να μιλάνε για τη νέα εμπειρία, μάθαμε πως η Capcom εξετάζει το ενδεχόμενο μεταφοράς του τίτλου σε PlayStation 4 και Xbox One. Η εταιρεία θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι δε μπορεί να υποσχεθεί τίποτα προς το παρόν και ότι η ανάπτυξη του παιχνιδιού συνεχίζει με επίκεντρο τις next-gen κονσόλες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Capcom ήθελε να δημιουργήσει εκδόσεις του παιχνιδιού και για τα τωρινά συστήματα, όμως σταμάτησε τις προσπάθειες λόγω προβλημάτων στις επιδόσεις. Επίσης, η Capcom έχει ξεκαθαρίσει πως μετά το Resident Evil 7 στόχος της είναι η διατήρηση των σταθερών 60fps σε όλα της τα παιχνίδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα