Black Shark 2 ελληνικό hands-on video review από το Techblog

13:51 1/7/2019 - Πηγή: TechBlog

Techblog.gr

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το gaming smartphone Black Shark 2 με οθόνη τεχνολογίας AMOLED 6.39 ιντσών ανάλυσης FullHD+ (1080×2340 pixel), επεξεργαστή Snapdragon 855, σύστημα υδρόψυξης, dual camera 48MP + 12MP, selfie camera 20 Megapixel και μπαταρία με χωρητικότητα 4000 mAh και γρήγορη φόρτιση.

Το Black Shark 2 έχει ιδιαίτερο

σχεδιασμό στο πίσω μέρος για καλύτερο grip σε landscape mode, λαμπάκια LED δεξιά, αριστερά αλλά και στο κέντρο της πλάτης. Ενσωματώνει τεχνολογίες vibration sense, master touch, αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη και στερεοφωνικά ηχεία.

Το πιο ενιαφέρον είναι το ειδικά σχεδιασμένο περιβάλλον gaming με ονομασία “Shark” που επιτρέπει στο smartphone να λειτουργεί σαν μια αμιγώς gaming φορητή κονσόλα με πλήθος ρυθμίσεων και επιλογών για overclocking του επεξεργαστή και άλλα καλούδια που θα λατρέψετε.

Το Black Shark 2 κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις και δυο διαφορετικές τιμές. Εμείς έχουμε στα χέρια μας την έκδοση με 8GB RAM/ 128GB ROM και τιμή 549 ευρώ σε μαύρο χρώμα (αποκλειστικά). Υπάρχει και μια πιο τούμπανο έκδοση με 12GB RAM και 256GB ROM σε μαύρο ή ασημί χρώμα και τιμή 649 ευρώ. Το Black Shark 2 αλλά και όλα τα αξεσουάρ του μπορείτε να το παραγγείλετε από το επίσημο ευρωπαϊκό ηλεκτρονικό κατάτημα της Black Shark χωρίς τελωνείο ή άλλα επιπλέον έξοδα, όπως έξοδα αποστολής.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα