Realme 7 Pro: Έρχεται Ελλάδα με οθόνη Super AMOLED, γρήγορη φόρτιση 65W και τιμή 329 ευρώ

Φέτος, η Realme έφερε τη φόρτιση 65W SuperDart, την ταχύτερη τεχνολογία φόρτισης στην Ευρώπη. Αυτή η τεχνολογία έρχεται σε συνέχεια της κυκλοφορίας του Realme X2 Pro το 2019 που είχε μία από τις ταχύτερες δυνατότητες φόρτισης, 50W. Η Realme είναι η πρωτοπόρος της τεχνολογίας ταχύτερης φόρτισης για smartphone για το ευρύ κοινό.

Το Realme 7 Pro διαθέτει στην κάμερα τη ρύθμιση τελευταίας τεχνολογίας Ultra-Clear Quad-camera, η οποία απαρτίζεται

από την κύρια κάμερα 64MP με αισθητήρα Sony IMX682, έναν εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 8MP 119 μοιρών, έναν macro φακό, ένα B&W φακό πορτρέτου και πολλά άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Η νέα έκδοση του Realme UI 2.0, βασισμένη στο Android 11, θα είναι διαθέσιμη για τους χρήστες του Realme 7 Pro μέσα στον Νοέμβριο.

realme 7 Pro

8GB/ 128GB, τιμή 329 ευρώ
Διαθέσιμο στην Ελλάδα από τις 13 Οκτωβρίου

Ταχύτερη τεχνολογία φόρτισης

Στο realme 7 Pro, η φόρτιση flash εξελίχθηκε περαιτέρω με μια τεράστια αναβάθμιση στο 65W SuperDart Charge για μια απαράμιλλη εμπειρία φόρτισης. Χάρη στην εξαιρετικά υψηλή απόδοση φόρτισης, το SuperDart Charge 65W μπορεί να τροφοδοτήσει γρήγορα την τεράστια μπαταρία των 4500mAh, διατηρώντας ταυτόχρονα το τηλέφωνο δροσερό. Η μπαταρία 4500mAh μπορεί να φορτιστεί στο 100% μέσα σε 34 λεπτά. Και μόνο σε 12 λεπτά, μπορεί να φορτίσει σχεδόν το 50%. Ακόμα και όταν υπάρχει έντονο παιχνίδι, το 65W SuperDart Charge μπορεί να φορτίσει έως και 43% σε μόλις 30 λεπτά. Σε μόνο 3 λεπτά, το Realme 7 Pro μπορεί να φορτίσει στο 13%, αυτό σημαίνει 3 γύρους PUBG (1,22 ώρες), 2 ώρες IG, 150 λεπτά YouTube (2,54 ώρες) και 4 ημέρες σε κατάσταση αναμονής. Το Realme 7 Pro υποστηρίζει επίσης φόρτιση 18W PD / QC, καθιστώντας την ακόμη πιο ευέλικτη.

Μοναδική απόδοση

Το Realme 7 Pro κυκλοφορεί με το Snapdragon 720G SoC. Αυτό το SoC κατασκευάστηκε με μια προηγμένη τεχνολογία 8nm, καθιστώντας την πιο ισχυρή και αποτελεσματική. Είναι επίσης εξοπλισμένο με CPU Kryo 465 με δύο πυρήνες Cortex-A76 υψηλής απόδοσης στα 2,3GHz και έξι πυρήνες Cortex-A55 υψηλής απόδοσης στα 1,8GHz, μαζί με τη νέα GPU Adreno 618, η οποία είναι ίδια με του Snapdragon 730G . Σε σύγκριση με την τελευταία γενιά, το Snapdragon 720G έχει 10% βελτιωμένη απόδοτικότητα της CPU, και 75% πιο αποδοτική GPU.

Εντυπωσιακή Οθόνη

Το Realme 7 Pro περιέχει οθόνη Super AMOLED 6,4 ιντσών. Σε σύγκριση με την οθόνη LCD, η οθόνη OLED αποδίδει καλύτερα στην ποιότητα της εικόνας και στην απόδοση ισχύος και είναι συμβατή και βολική με το δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη. Η οθόνη έρχεται με αναλογία 20:9, ανάλυση FHD+ 2400x1080P, αναλογία οθόνης προς σώμα 90,8%, μέγιστη φωτεινότητα 600nits, καθώς επίσης κάλυψη χρωματικής γκάμας NTSC στο 98%.

Kάμερα με αισθητήρα Sony IMX682

Το Realme 7 Pro έρχεται με εξαιρετικά εξελιγμένο τετραπλό σύστημα κάμερας, που αποτελείται από κύρια κάμερα 64MP, εξαιρετικά ευρυγώνια κάμερα 8MP 119 °, φακό marco και πορτραίτο B&W. Ο αισθητήρας Sony IMX682 έχει απίστευτη ικανότητα φωτοανίχνευσης και διαθέτει 1 / 1,73 “αισθητήρα μεγάλου μεγέθους, 64MP εξαιρετικά υψηλά pixel, υποστηρίζει Quad Bayer, μέγεθος pixel έως 1,6μm. Ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό, οι φωτογραφίες σας θα βγουν εξαιρετικά φωτεινές .

Το Realme 7 Pro διαθέτει την μπροστινή κάμερα υψηλής ανάλυσης. Η selfie κάμερα 32MP με ωραιοποίηση AI μπορεί να αναδείξει την ομορφιά σας. Ακόμα και τη νύχτα, η λειτουργία Super Nightscape μπορεί να τραβήξει φωτεινές selfies με ευκρινείς λεπτομέρειες και ισορροπημένο αποτέλεσμα.

Αυθεντικό design

Εμπνευσμένο από τους αντικατοπτρισμούς στη φύση, η σειρά Realme 7 παρουσιάζει ένα λαμπερό σχεδιασμό αντικατοπτρισμού. Η τολμηρή διαίρεση του σχεδιασμού φέρνει μια νέα οπτική επίδραση, αλλά με τα εντυπωσιακά εφέ φωτισμού, αποκαλύπτεται μια ισορροπημένη φυσική ομορφιά. Η δημοφιλής AG επεξεργασία με κλασικές CD υφές κάνει την συσκευή να φαίνεται πιο premium.

Εγγύηση 3 χρόνια

Όλοι οι κάτοχοι του Realme 7 Pro θα έχουν εγγύηση 3 ετών. Αυτό είναι 1 έτος παραπάνω από οποιοδήποτε άλλο smartphone μεσαίας κατηγορίας. Πέρα από την 3ετή εγγύηση, η Realme επεκτείνει την δωρεάν πολιτική αντικατάστασης από 1 μήνα σε 2 μήνες, η οποία είναι 1 μήνα μεγαλύτερη από άλλες μάρκες smartphone. Με το πνεύμα «Dare to leap», η Realme δεσμεύεται να προσφέρει στους καταναλωτές τα καλύτερα πρότυπα υπηρεσιών στην Ευρώπη. Μαζί, θα κυκλοφορήσει και το Realme 7 στην Ελλάδα με τιμή από 219 ευρώ.

Δελτίο Τύπου

Realme 7 Pro: Έρχεται Ελλάδα με οθόνη Super AMOLED, γρήγορη φόρτιση 65W και τιμή 329 ευρώ - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα