PlayStation Plus: Τα δωρεάν παιχνίδια του Νοεμβρίου

Για τον επόμενο μήνα, η Sony ετοιμάζει δύο δωρεάν παιχνίδια για τους κατόχους του PlayStation 4 αλλά και εκπλήξεις στο PlayStation Plus. Με την κυκλοφορία του PlayStation 5 θα δούμε μία μεγάλη αλλαγή στην υπηρεσία, καθώς οι κάτοχοι της next-gen κονσόλας θα έχουν το προνόμιο να παίξουν 20 κορυφαία παιχνίδια του PS4.

Αναλυτικά,

από τις 3 έως και τις 30 Νοεμβρίου οι κάτοχοι του PlayStation 4 θα μπορούν να κατεβάσουν δύο παιχνίδια. Το πρώτο είναι το Middle Earth: Shadow of War, το οποίο ήταν αρκετά αμφιλεγόμενο όταν κυκλοφόρησε αλλά μετά από πολλά updates και την αφαίρεση των microtransactions πλέον είναι μία αρκετά καλή ευκαιρία για να το παίξετε σωστά. Το δεύτερο είναι το Hollow Knight: Voidheart Edition, το οποίο είναι ένα εξαιρετικό platformer όμως μόνο για τους υπομονετικούς.

Επίσης, βλέπουμε και το πρώτο δωρεάν παιχνίδι για το PlayStation 5 στην συνδρομητική υπηρεσία PlayStation Plus, το οποίο είναι το Bugsnax. Ο τίτλος θα είναι διαθέσιμος από τις 19 Νοεμβρίου σε εμάς έως και τις 4 Ιανουαρίου 2021. Τα υπόλοιπα παιχνίδια του PlayStation Plus Collection είναι:

Bloodborne
Days Gone
Detroit: Become Human
God of War
Infamous Second Son
Ratchet and Clank
The Last Guardian
The Last of Us Remastered
Until Dawn
Uncharted 4: A Thief’s End
Batman: Arkham Knight
Battlefield 1
Call of Duty: Black Ops IIIZombies Chronicles Edition
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Fallout 4
Final Fantasy XV Royal Edition
Monster Hunter: World
Mortal Kombat X
Persona 5
Resident Evil 7 biohazard

Keywords
Τυχαία Θέματα