My Odos app: Ο απαραίτητος σύντροφος σας για τα διόδια και το e-pass

Η εφαρμογή My Odos έχει ως στόχο να γίνει η μοναδική σας πύλη για να διαχειρίζεστε εύκολα και γρήγορα τη διαδρομή και το e-pass σας. Το My Odos app περιλαμβάνει κάθε πληροφορία για τους αυτοκινητοδρόμους Ιόνια Οδός, Α.Θ.Ε. και E65, καθώς μία ποικιλία από πληροφορίες για ενδιάμεσα σημεία ενδιαφέροντος, όπως χώρους στάθμευσης, εξόδους, βενζινάδικα και άλλα.

Μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να ορίσετε το που θέλετε να πάτε, από όποιο σημείο επιθυμείτε ή από το τρέχον σας σημείο και το My Odos app θα υπολογίσει για εσάς το

σύνολο των διοδίων που θα πρέπει να πληρώσετε. Επίσης, η εφαρμογή σας στέλνει ειδοποιήσεις για επικίνδυνα καιρικά ή εκτροπές κυκλοφορίας, για να σας προσφέρει ένα ασφαλέστερο τρόπο ταξιδιού.

Για όσους ενδιαφέρονται για e-pass, το οποίο θα είναι κοινό σε όλη την Ελλάδα, η εφαρμογή σας προσφέρει τη δυνατότητα να κάνετε εγγραφή στην υπηρεσία Fast Pass ή Ketriki Pass, συνδέοντας τον ήδη υπάρχοντα πομποδέκτη σας. Αν δεν έχετε τον απαραίτητο πομποδέκτη, με τον οποίο περνάτε απευθείας από τα διόδια, τότε μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν με την εγγραφή σας σε μία από τις δύο υπηρεσίες.

Μετά την εγγραφή σας, θα μπορείτε να ελέγχετε το διαθέσιμο ποσό που έχετε και να γεμίζετε το λογαριασμό σας με χρήματα, σε πραγματικό χρόνο, μέσα από το λογαριασμό τραπέζης σας. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα, υπάρχει απευθείας σύνδεση μέσω του My Odos app με την Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση Πελατών και με το τηλέφωνο Έκτακτης Ανάγκης 1075. Μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή για συσκευές iOS ή Android μέσα από τα παρακάτω link:

Android
iOS

Μπορείτε να μάθετε ακόμα περισσότερες πληροφορίες στο Myodos.gr

My Odos app: Ο απαραίτητος σύντροφος σας για τα διόδια και το e-pass - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα