PlayStation 5: Το υπέροχο launch trailer και ημερομηνίες κυκλοφορίας των exclusive [βίντεο]


Η Sony γιορτάζει το launch του PlayStation 5 με ένα ολοκαίνουργιο, υπέροχο trailer, στο οποίο παίρνουμε μία γερή δόση από τη νέα γενιά. Αν και έχουμε δει το ίδιο trailer στο παρελθόν, αλλά με πραγματικούς ανθρώπους, αυτή τη φορά η Sony διαλέγει να μας προσφέρει υλικό από τα επερχόμενα παιχνίδια της κονσόλας.

Στο trailer βλέπουμε αρκετά στιγμιότυπα από αποκλειστικούς τίτλους του PlayStation 5.

Από τα Spider-Man: Miles Morales και Demon’s Souls που είναι launch τίτλοι, μέχρι τα Gran Turismo 7 και Horizon Forbidden West που θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2021. Η ονομασία του launch trailer είναι “New Worlds To Explore”, προετοιμάζοντας τους παίκτες για όλες τις νέες και μοναδικές εμπειρίες που ετοιμάζει η Sony για τη νέα γενιά.

Επίσης, το trailer μας δίνει νέα στοιχεία για τις ημερομηνίες κυκλοφορίας των επερχόμενων τίτλων. Το Horizon Forbidden West θα κυκλοφορήσει το δεύτερο εξάμηνο του 2021. Τα Gran Turismo, Ratchet & Clank: Rift Apart και Returnal θα κυκλοφορήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2021. Οπότε, όλο το 2021 προβλέπεται επικό.

Το PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 19 Νοεμβρίου. Λόγω των συνθηκών, όλες οι προ-παραγγελίες θα αποσταλούν στους αγοραστές, ενώ περιμένουμε αντίστοιχη κίνηση με τις κονσόλες Xbox Series X και Series S, δηλαδή να αποσταλούν μία ημέρα πριν. Η νέα γενιά θα ξεκινήσει νωρίτερα σε πολλές χώρες, καθώς σε αρκετές θα κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου. Όπως και να έχει, η Sony σίγουρα μας έδωσε ένα υπέροχο launch trailer και δε μπορούμε να περιμένουμε.

PlayStation 5: Το υπέροχο launch trailer και ημερομηνίες κυκλοφορίας των exclusive [βίντεο] - Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα