OnePlus Watch: Φωτογραφίες από λουράκια μίας Cyberpunk 2077 έκδοσης

Μπορεί να μην έχουμε δει ακόμα το OnePlus Watch, όμως ήδη έχουμε φωτογραφίες από τα λουράκια μίας Cyberpunk 2077 έκδοσης. Ο γνωστός leakster Digital Chat Station ανέβασε τις φωτογραφίες στην κινεζική ιστοσελίδα Weibo, όμως αυτό γεννά αρκετά ερωτήματα σχετικά με το ίδιο το smartwatch.

Αρχικά, τα λουράκια είναι μαύρα, με το λογότυπο της OnePlus αλλά και του παιχνιδιού Cyberpunk 2077, με κίτρινες άκρες εμπνευσμένες από το παιχνίδι. Η άκρη

τους φαίνεται να έχει μία ελαφριά κυρτότητα, επιβεβαιώνοντας έμμεσα τον στρογγυλεμένο σχεδιασμό του OnePlus Watch. Από την άλλη όμως, οι τελευταίες πληροφορίες που είχαμε έκαναν λόγο για ακύρωση του project, με την κυκλοφορία του να αναβάλλεται επ’ αόριστον.

Πριν δούμε αυτές τις πληροφορίες, η OnePlus μας είχε προετοιμάσει για την κυκλοφορία του δικού της Watch, όμως δεν είδαμε κάτι ούτε με την ανακοίνωση του OnePlus 8T, αλλά ούτε με τα νεότερα Nord N10 και Nord N100. Δε γνωρίζουμε τελικά τι ακριβώς θα συμβεί με το πρώτο smartwatch της εταιρείας και πότε θα το δούμε εν τέλη, όμως σίγουρα η εταιρεία δεν έχει απορρίψει εντελώς την ιδέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα