PlayStation 5: Θα υποστηρίζει πάνω από 4000 παιχνίδια του PS4 ξεκαθάρισε η Sony

Techblog.gr

Το νέο PlayStation 5 Θα υποστηρίζει περισσότερους από 4000 τίτλους παιχνιδιών του PS4 όπως διευκρίνησε πριν μερικές ώρες η Sony βάζοντας τέλος στην παραφιλολογία που είχε αναπτυχθεί, με δική της ευθύνη όμως!

Πάμε να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Την Τετάρτη 18 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε online event της Sony μέσα από το οποίο ο ο

αρχιτέκτονας της κονσόλας Mark Cerny παρουσίασε όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου PlayStation 5. Εκεί αναφέρθηκε στους TOP 100 τίτλους τους PlayStation 4, με βάση τον χρόνο που αφιερώνουν οι παίκτες σε αυτά, δηλώνοντας ότι οι περισσότεροις από αυτούς φαίνεται να τρέχουν χωρίς πρόβλημα στο PS5.

Αυτό ήταν αρκετό για να ξεκινήσει μια συζήτηση που τελικά λανθασμένα κατέληγε ότι το PlayStation 5 θα υποστηρίζει μόνο 100 games του PS4. Σήμερα, με σχετικό update η Sony έρχεται να μας καθησυχάσει δηλώνοντας με σχετικό update ότι “η συντριπτική πλειοψηφία των 4.000+ τίτλων του PS4 θα μπορεί να αναπαραχθεί στο PS5”.

“Στην παρουσίασή του, ο Mark Cerny παρουσίασε ένα screenshot με τους 100 πιο δημοφιλείς τίτλους για το PS4, δείχνοντας πόσο καλά πηγαίνουν οι προσπάθειές μας για συμβατότητα προς τα πίσω (backward compatibility)” και αυτό φαίνεται ότι έκανε όλους να θορυβηθούν ότι θα παίζει μόνο 100 games του PS4.

“Αξιολογούμε τα παιχνίδια ανά τίτλο για να εντοπίσουμε τα ζητήματα που χρειάζονται προσαρμογή από τους αρχικούς προγραμματιστές λογισμικού. Έχουμε ήδη δοκιμάσει εκατοντάδες τίτλους και ετοιμαζόμαστε να δοκιμάσουμε χιλιάδες περισσότερους” δήλωσε κλείνοντας το update η Sony.

Ανυπομονείτε για το νέο PS5;

Keywords
Τυχαία Θέματα