Huawei P40 και P40 Pro: Νέες φωτογραφίες παρουσιάζουν πως ειναι το front panel

Techblog.gr

Η Huawei αναμένεται στις 26 Μαρτίου να παρουσιάσει την νέα σειρά από flagship smartphone η οποία θα ακούει στο όνομα P40. Μέχρι τώρα στο διαδίκτυο κυκλοφορούσαν φωτογραφίες που έδειχναν τον σχεδιασμό της πλάτης, ωστόσο νέες φωτογραφίες αποκαλύπτουν το front panel.

Στις φωτογραφίες που διέρρευσαν βλέπουμε τα δύο εκ των τριών smartphone που αναμένεται να παρουσιάσει η

Huawei, τα οποία ακούνε στο όνομα P40 και P40 Pro. Όπως μπορούμε να δούμε και στις φωτογραφίες τα δύο smartphone έχουν παρόμοιο σχεδιασμό ωστόσο η Pro έκδοση εξοπλίζεται με μικρότερα bezel στις άκρες και πιθανόν τριπλή κάμερα η οποία φιλοξενείται στο punch-hole στην πάνω αριστερά γωνία. Η απλή έκδοση από την άλλη εξοπλίζεται με δύο κάμερες ωστόσο αυτό δεν μπορούμε να το πούμε με βεβαιότητα.

Επιπλέον, το display στην περίπτωση του απλού P40 έχει σχεδόν flat panel ένα στην Pro έκδοση συναντάμε panel με curved άκρες και στις τέσσερις πλευρές. Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι τα κουμπιά για την αυξομείωση της έντασης του ήχου αλλά και το power button δίνουν το παρών και δεν φαίνεται η Huawei να έχει υιοθετήσει τον σχεδιασμό του Mate 30 Pro σε αυτήν την γενιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα