Galaxy Watch 3: Έρχονται νέα hand gestures και ανίχνευση πτώσης

Η επόμενη γενιά του επιτυχημένου smartwatch της Samsung έρχεται σε λίγες ημέρες, με την ιστοσελίδα XDA-Developers να έχει ήδη στα χέρια της το Galaxy Watch 3 Plugin app και να το “ξεψαχνίζει”, όπως πάντα κάνει, αποκαλύπτοντας μας νέες πληροφορίες.

https://fdn.gsmarena.com/imgroot/news/20/07/galaxy-watch3-gestures/gsmarena_v001.mp4

Αρχικά η συσκευή θα υποστηρίζει hand gestures, με την πρώτη χρήση που μαθαίνουμε πως θα είναι η ανταπόκριση σε περίπτωση

εισερχόμενης κλήσης. Αν ο χρήστης σφίξει τη γροθιά του και στη συνέχεια εκτίνει τα δάχτυλα του, τότε μπορεί να απατήσει στην κλήση, ενώ με το ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο δε χρειάζεται καν η χρήση του τηλεφώνου. Από την άλλη, αν απλά κουνήσετε το χέρι σας προς τα μέσα, η κλήση θα τερματιστεί.

https://fdn.gsmarena.com/imgroot/news/20/07/galaxy-watch3-gestures/gsmarena_v002.mp4

Τέλος, η συσκευή είναι σε θέση να ανιχνεύει κάποια πτώση του χρήστη. Αν γίνει ανίχνευση πτώσης η συσκευή θα αρχίσει να χτυπά για ένα λεπτό, αν ο χρήστης δεν ανταποκριθεί τότε το ρολόι θα πραγματοποιήσει κλήση έκτακτης ανάγκης ή θα επικοινωνήσει απευθείας μία από τις επαφές έκτακτης ανάγκης που έχετε ορίσει. Το Galaxy Watch 3 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 5 Αυγούστου.

Keywords
Τυχαία Θέματα