Samsung Galaxy Fold 2: Αυτά είναι κάποια από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του

Η Samsung θα ανακοινώσει επίσημα στις 5 Αυγούστου τα Galaxy Note 20 καθώς και το νέο και ανανεωμένο Galaxy Fold 2 το οποίο θα διαδεχτεί το πρώτο foldable smartphone της εταιρείας. Το Galaxy Fold 2 αναμένεται να έχει σημαντικές διαφορές όσον αφορά τον σχεδιασμό και ταυτόχρονα θα φέρει νέες βελτιώσεις σε

σχέση με τον προκάτοχο.

Σε μία αναφορά από την Νότια Κορέα, αποκαλύφθηκαν τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Galaxy Fold 2. Αρχικά, η οθόνη του αναδιπλούμενου smartphone θα έχει μέγεθος 7.7 ίντσες και ο ρυθμός ανανέωσης θα ανέρχεται στα 120Hz. Επιπλέον, η ανάλυση του panel ανέρχεται στα 2213 x 1689 pixels. Η εξωτερική οθόνη έχει μέγεθος 6.23 ίντσες, ανάλυση 2267 x 819 pixels και ρυθμό ανανέωσης 60Hz. Και τα δύο τα panel θα έχουν punch-hole ενώ το εσωτερικό θα προστατεύεται από Ultra-Thin Glass.

Επιπλέον, μία άλλη αναφορά υποστηρίζει ότι το Galaxy Fold 2 δεν θα έχει το S-Pen που έχουν και τα Note 20 καθώς το γυαλί της αναδιπλούμενης οθόνης δεν θα αντέξει. Τέλος, η Samsung σχεδιάζει να πουλήσει 3 εκατομμύρια κομμάτια του Fold 2 σε ένα έτος.

Keywords
Τυχαία Θέματα