OnePlus 8T Cyberpunk 2077: Φωτογραφίες και unboxing της συλλεκτικής έκδοσης


Μπορεί να μη γνωρίζαμε πολλά για τη συλλεκτική έκδοση Cyberpunk 2077 του OnePlus 8T, όμως πλέον έχουμε φωτογραφίες και unboxing της συσκευής. Η συσκευή διέρρευσε στην κινεζική ιστοσελίδα Weibo και μας δείχνει όχι μόνο το εξωτερικό μέρος, αλλά και τα περιεχόμενα της συσκευασίας.

Αρχικά, οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν ότι η Cyberpunk 2077 έκδοση του OnePlus 8T θα έχει διαφορετικό camera module, το οποίο εκτείνεται

σε ολόκληρο το πάνω μέρος της πλάτης της συσκευής, ενώ υπάρχει και το λογότυπο “2077”. Στο κάτω μέρος της συσκευής βλέπουμε και πάλι το λογότυπο του παιχνιδιού, αυτή τη φορά σε μία πιο “γυάλινη” επίστρωση, καθώς η υπόλοιπη πλάτη φαίνεται να έχει διαφορετικό texture σε γκρι χρώμα.

Όπως περιμέναμε, στα πλαϊνά υπάρχουν κίτρινες λεπτομέρειες (πέραν του κάτω μέρους που είναι πιο πολύ χρυσές). Μαζί, η συσκευασία θα περιλαμβάνει και μία αντίστοιχη θήκη στους χρωματισμούς του τίτλου, σε γκρι χρώμα με κίτρινες λεπτομέρειες, καθώς επίσης και κάποιες κονκάρδες του παιχνιδιού. Η νέα, συλλεκτική έκδοση του OnePlus 8T Cyberpunk 2077 θα κυκλοφορήσει στις 2 Νοεμβρίου, πριν δούμε το παιχνίδι στα ράφια των καταστημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα