OnePlus 7 series: Το Δεκέμβριο η αναβάθμιση σε Android 11 για όλες τις συσκευές

Εκπρόσωπος της OnePlus ανακοίνωσε και επίσημα πως η αναβάθμιση Android 11 θα φτάσει στις συσκευές OnePlus 7 το Δεκέμβριο. Η επιβεβαίωση έγινε μέσω email που έλαβε η ιστοσελίδα Android Authority, με την εταιρεία να απαντά στο σχετικό ερώτημα και να βάζει τέλος στις φήμες.

Μέχρι σήμερα, διάφορες πηγές ανέφεραν πως το Android 11

θα φτάσει στις συσκευές OnePlus 7 και 7 Pro το 2021, με τους περισσότερους να εικάζουν πως θα γίνει στις αρχές του έτους. Όμως, τελικά η εταιρεία θα μείνει πιστή στις γρήγορες αναβαθμίσεις που μας έχει συνηθίσει. Οι χρήστες μπορούν να αναμένουν το νέο UI, που μοιάζει έντονα στο One UI της Samsung, Always-On Display και ακόμα καλύτερο Gallery App.

Σύμφωνα με την πηγή, το εν λόγω χρονοδιάγραμμα αφορά όλες τις συσκευές της σειράς OnePlus 7. Αυτό σημαίνει ότι τόσο τα 7 και 7 Pro όσο και τα 7T και 7T Pro θα λάβουν ταυτόχρονα την αναβάθμιση, παρά τις διαφορές που βλέπουμε στο SoC τους. Μέσα στο 2021 αναμένουμε το νέο Oxygen OS 11 με Android 11 αν έρθει και στις συσκευές OnePlus 6 και 6T, αν και εκεί περιμένουμε ακόμα λιγότερες λειτουργίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα