Demon’s Souls Remake: Η Sony ξεκαθαρίζει ότι δε θα κυκλοφορήσει στο PlayStation 4

Η Sony έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες που φούντωναν τις τελευταίες ώρες περί κυκλοφορίας του Demon’s Souls Remake στο PlayStation 4. Σύμφωνα με τη Sony Γερμανίας, η εμφάνιση της PS4 έκδοσης από retailer ήταν απλά ένα λάθος από πλευράς του καταστήματος.

Σημειώνει επίσης ότι το Demon’s Souls Remake θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά και μόνο στο PlayStation 5 στις 19 Νοεμβρίου.

Πως φτάσαμε όμως εδώ; Μετά την ανακοίνωση ότι το Spider-Man: Miles Morales θα κυκλοφορήσει και στο PlayStation 4 ξεκίνησαν οι φήμες πως και το Demon’s Souls Remake θα έρθει στην προηγούμενη κονσόλα της εταιρείας. Οι εν λόγω φήμες “επιβεβαιώθηκαν”, όταν το Media Markt Ουγγαρίας ανέβασε το παιχνίδι στην ιστοσελίδα του, μία κίνηση που έβαλε φωτιά στη φημολογία.

Όμως, αν και η σελίδα υπάρχει ακόμα, η Sony έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως κάτι τέτοιο δε θα γίνει και το εν λόγω remake παραμένει αποκλειστικό παιχνίδι του PlayStation 5. Βέβαια, αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι μπορεί να έρθει μελλοντικά και στο PlayStation 4, αλλά προς το παρόν θα ήταν περίεργο η Sony να αφήσει ένα παιχνίδι που είναι από μόνο του system-seller και στους κατόχους της προηγούμενης γενιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα