OnePlus 7 Pro: Θα εχει 200% ισχυρότερη δόνηση

Techblog.gr

Οι κάτοχοι των παλαιότερων OnePlus smartphone σίγουρα θα έχουν παρατηρήσει πως τα τηλέφωνα της εταιρείας χολένουν σε ότι αφορά την δόνηση.

Πρόσφατα ο Pete Lau, CEO της εταιρείας αποκάλυψε πως το OnePlus 7 Pro smartphone της 7ης σειράς θα διαθέτει νέο σύστημα δόνησης 200% ισχυρότερο σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. Στον χρήστη θα δίνεται η δυνατότητα επιλογής τριών επιπέδων δόνησης ενώ άλλα έξι μοτίβα δόνησης θα είναι διαθέσιμα για τις κλήσεις και άλλες ειδοποιήσεις.

Η

ομάδα αναγκάστηκε να επανεξετάσει την σχεδίαση του smartphone εσωτερικά ώστε ο μηχανισμός των δονήσεων να χωρέσει μέσα στο τηλέφωνο χωρίς να αυξήσει το πάχος του. Παράλληλα έπρεπε να διασφαλίσουμε ότι ο μηχανισμός θα βρίσκεται τοποθετημένος σε σωστό σημείο ώστε οι δονήσεις να είναι αρκετές δυνατές σε όλη το OnePlus 7 Pro.

Η σειρά OnePlus 7 αναμένεται να ενσωματώνει τον Snapdragon 855 SoC με το OxygenOS βασισμένο στο Android 9.0 Pie. Φήμες θέλουν η Pro έκδοση να διαθέτει οθόνη ανάλυσης QHD+ με pop-up selfie κάμερα και ρυθμό ανανέωσης 90Hz.

Σήμερα διέρρευσε και η τιμή του μικρότερου αδερφού της σειράς με τα 6GB μνήμη RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο η οποία θα αγγίζει τα 699 ευρώ. Η επιβεβαίωση των παραπάνω πληροφοριών καθώς και τα χρώματα που θα κυκλοφορήσουν θα γίνει στις 14 Μαΐου όπου η OnePlus θα παρουσιάσει τα smartphone.

Keywords
Τυχαία Θέματα