Nubia Z20: Θα υποστηρίζει εγγραφή 8K βίντεο και θα έχει ειδική curved οθόνη

Techblog.gr

Η ZTE πριν μερικές ημέρες αποκάλυψε πως θα παρουσιάσει το Nubia Z20 στις 8 Αυγούστου. Ως τώρα έχουμε δει μερικά leaks και φήμες για τη συσκευή, αλλά τώρα ο πρόεδρος της εταιρείας, Ni Fei, βρέθηκε στο Global Mobile Internet Conference και αποκάλυψε πως το Nubia Z20 θα υποστηρίζει 8K εγγραφή βίντεο.

Αναφορικά, αυτή δεν θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας η οποία θα υποστηρίζει αυτή την ποιότητα εγγραφής.

Το Nubia Red Magic 3 μπορεί να καταγράψει 8K βίντεο στα 15fps. Ωστόσο, το στέλεχος της εταιρείας αποκάλυψε πως το νέο smartphone θα υποστηρίζει περισσότερα fps.

Ο Ni Fei ανέφερε ότι οι δημιουργοί βίντεο χρησιμοποιούν συνεχώς τα smartphones ως εργαλεία παραγωγής περιεχομένου. Με το Nubia Z20 η εταιρεία στοχεύει στη δημιουργία μιας συσκευής η οποία προσφέρει επαγγελματική ποιότητα βίντεο στους χρήστες.

Επίσης, ο Ni Fei αποκάλυψε πως το Nubia Z20 θα έχει ειδική τεχνολογία οθόνης που θα της επιτρέπει να εκμεταλλεύεται τις δυνατότητες της κάμερας. Βέβαια, δεν εξήγησε τι μπορεί να σημαίνει αυτό. Οπότε, θα πρέπει να περιμένουμε την εταιρεία να ανακοινώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το χαρακτηριστικό.

Τέλος, ως τώρα οι φήμες θέλουν το Nubia Z20 να έχει 48MP κάμερα, τον Snapdragon 855 ή τον 855+ και curved AMOLED οθόνη. Η Nubia πριν μερικές εβδομάδες είχε δημοσιεύσει δείγματα κάμερας, ωστόσο, δεν έγιναν γνωστά τα MP. Μένει λίγο παραπάνω από μία εβδομάδα από την επίσημη παρουσίαση της συσκευής και ίσως μέχρι τότε να μάθουμε περισσότερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα