Nokia 7 plus: Consumer Smartphone of the Year στα βραβεία EISA 2018

Techblog.gr

Το Nokia 7 plus βραβεύτηκε ως το Consumer Smartphone of the Year από την επιτροπή EISA. Η κριτική επιτροπή των βραβείων EISA αποτελείται από ένα πάνελ που συγκεντρώνει πάνω από 55 από τα πιο αξιόλογα και εξειδικευμένα περιοδικά και websites τεχνολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η επιτροπή επέλεξε να δώσει το βραβείο στο Nokia 7 plus για το σχεδιασμό του, τις επιδόσεις και τις δυνατότητες imaging με διπλούς αισθητήρες με οπτικά ZEISS, συνδυάζει 12MP βασική κάμερα ευρείας γωνίας με μια δευτερεύουσα κάμερα

13MP που προσφέρει 2x οπτικό ζουμ.

Το Nokia 7 plus με Pro Camera mode σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες σαν επαγγελματίας, καθώς επιτρέπει γρήγορο και εύκολο χειροκίνητο έλεγχο με επιλογές όπως white balance, focus, ISO, shutter speed και exposure.

Έχοντας μια επιβλητική εμπρόσθια κάμερα 16MP με οπτικά ZEISS, το Nokia 7 plus προσαρμόζεται σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αυξάνοντας την ευαισθησία φωτισμού ώστε να διασφαλίσει ένα τέλειο οπτικό αποτέλεσμα στις selfies. Οι προηγμένες Dual-Sight δυνατότητες της εμπρόσθιας και των οπίσθιων καμερών που καταγράφουν ταυτόχρονα την ultimate #Bothie, διασφαλίζουν το τέλειο αποτέλεσμα με τα άπειρα uploads φωτογραφιών και βίντεο στο Google Photos. Τρία μικρόφωνα καταγράφουν με τον επιβλητικό 360° Nokia spatial ήχο που απαιτεί ένα 4K βίντεο, τοποθετώντας το κοινό στο επίκεντρο της δράσης, ενώ δημιουργούν περιεχόμενο κατάλληλο για προβολή σε μια μεγάλη οθόνη.

Με γνώμονα τις maximum επιδόσεις κάθε στιγμή, το smartphone περιλαμβάνει μια εκπληκτική μπαταρία διάρκειας 2 ημερών. Με την καμπύλη πίσω πλευρά και τις λεπτές άκρες, το Nokia 7 plus σας προσφέρει εμπειρία μεγάλης οθόνης, σε ένα πακέτο που συνδυάζει στυλ και ευκολία.

Η επιτροπή των βραβείων EISA περιλαμβάνει ειδικούς από όλο τον κόσμο που ψηφίζουν σε κατηγορίες όπως Φωτογραφία, Hi-fi Home Theatre και Συσκευές Κινητής. Όλα τα προϊόντα που είναι υποψήφια για ένα βραβείο EISA, περνούν από την επιτροπή μέσω μιας διαδικασίας κρίσεων πολλαπλών σημείων που βαθμολογούν σε επίπεδο τεχνολογίας, σχεδιασμού και καινοτομίας.

Techblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα